Konsultationen inför fettreduceringen

Okej, nu är jag så spänd inför tisdag att jag håller på att spricka... SÅ jag måste bara berätta och ventilera om den eventuella operationen. Anledningen till att jag ska till L&E- kliniken på tisdag är för att jag ska på konsultation om att göra en fettreducering på magen, rumpan och benen. (Alltså en sorts fettsugning).

Känner att mina kriterier inför beach 2012 är alldeles för höga och orealistiska genom bara träning och förändrad kost så jag har mer eller mindre beslutat mig för att göra den här fettreduceringen så jag får kroppen jag alltid drömt om. Men eftersom jag inte bokat datum för det än är det fortfarande inte helt bestämt. Men hoppas hoppas hoppas att allting verkar bra så jag hinner göra operationen innan sommaren.

April april ;)Frida

W O W

Men vad ska de kosta? :o

2012-04-01 | 15:02:28 | http://friidaus.blogg.se/
Frida

Hhahahahaha april april kom på de x)

2012-04-01 | 20:15:19 | http://friidaus.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!