Jehovas möte och gud vet vad.

Förstod ni humorn i rubriken? "GUD"- vet vad? Ha ha ha...
Anyway, how are you guys? Själv mår jag bra idag, lite trött nu såhär på kvällskvisten men annars så. har jobbat idag, lunchen 4 timmar och sedan fikat med Peter och hans syster. Sedan mötte vi upp svärmor och så följde jag med henne, hennes man och peter till ett Jehovas församlings-möte. För er som aldrig heller har vart på något förut så kan jag meddela att dom slaktar inga djur, beter sig inte som barbarer, ber inte på knäna och har inga sekt-liknande kläder... Vardagliga kläder med lite piff, vanliga människor som är ovanligt vänliga till oss som är ej troende. Hälsade på fler människor än jag kan räkna till. Jag skämtar inte när jag säger att vi gick 1,5m stannade, tog i handen och hälsade, gick någon meter till, stannade hälsade pratade, gick lite till, stannade....... Och det bara fortsatte, under 35 minuter log jag och hälsade och tog i hand. Men efter det, så började mötet då dom sjöng, bad någon bön, hade en föreläsning, sjöng, bad en bön och så vart det slut. Det var ganska exakt som en gudstjänst i kyrkan förutom att dom bytte ut Gud, till Jehova varannan gång.

Så för alla er som liksom mig undrat vad de är dom dära Jehovas vittnen gör på mötena, så är det inget speciellt alls och inget hemligt mystiskt så som man tror. De är som en vanlig kristen gudstjänst. Punkt.

Jobbar 6 av 7 dagar nu, och antagligen lika så nästa schema, men det behövs eftersom att om 15 dagar ska jag opereras. Och om 17 dagar ska jag till Halmstad. WOOP WOOP. Nya bröst och massor med tid i Halmstad, kan inte bli bättre.


Frida

Vi ses i hamlstad!!!!!! :D

2012-04-05 | 23:00:23 | http://friidaus.blogg.se/
Frida A

Nepp de kan inte bli bättre för någon av oss du får nya bröst och jag en ny mobil ;D<3 ses snart!

2012-04-07 | 17:41:59 | http://smurfenutannamn3.bloggplatsen.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!