Inte i mina bästa bloggdar

God morgon kära läsare!
Jag har precis ätit frukost och ska strax hoppa in i en dusch för första gången sedan operationen. (Förstår ni hur äcklig jag är nu??). Mitt hår är lika fett som ett smörpaket och mina kroppsodörer är .... Ska inte ens dra en parallell för hur goda dom är...

I alla fall så har jag varit en dålig bloggerska sedan operationen (och lite innan). Förstår att detta är egentligen min chans att blogga som mest då jag har massa att berätta om hur allting gått hur jag mått, vad jag gjort osv. Men jag har inte hunnit. Jag har verkligen njutit av att få vara ledig och inte lagt ner någon energi alls på saker jag inte tycker är viktiga. Så därför får ni nöja er med lite då och då inlägg helt enkelt.
Ska försöka att bli duktigare med mobilen för den har jag ju ändå med mig överallt och kan blogga "live" med.

Så nu ska jag gå och duscha i alla fall.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!