12, 10, 9 och 11

Igår jobbade jag extra som slutade med ett 12-timmars pass. Vart riktigt stolt över mig själv när jag gick hem i regnet då. Sov sedan 10 timmar inatt, men är ändå döds-trött. Och idag är det 9 dagar kvar till operationen. Så himla spännande. Och slutligen 11 dagar kvar tills halmstad. Massa dagar, massa timmar, massor av saker att räkna upp och ner till och från.

Idag börjar jag kl. 17. Funderar på att strunta i att äta på jobbet för då kan jag stanna hemma längre. Ska bara slacka idag och vila. Även om det egentligen gör mig tröttare att vila nu när jag jobbar så mycket så känns det ändå som att jag förtjänar det. Är i och för sig ledig imorgon men vill ändå vila så mycket det går nu emellan allt jobb när jag ändå inte kan träna för mina knän.

Tog nyss en paus här i skrivandet och ringde sats och fryste mitt medlemsskap. Skönt. Så slipper jag betala för det nu sen efter operationen när jag ändå inte kan träna. SÅ så. Dags för slösurf och sex and the city.

CIAO:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!