*

Snart så.Och så händer det igen

Life's going crazy. .... Like hell...Att inte ha tid

Numera i livet har jag ingen tid alls. Ingen egen tid. Ingen ledig tid. Ingen träningstid. Ingen duschtid... Ingen tid alls. Allt jag gör är att jobba, laga mat, ha sex och sova. Somliga skulle kanske säga att detta är ett normalt liv. Kanske de som kallas livet. Men idag orkar jag verkligen inte med det. Vad hände med att ha ledig tid? Varför försvann den? Och vad hände med variation? Den dog nog den också.

Så som ursäkt för att det inte blir någon update här så är det för att jag fan inte ens har tid att duscha. Hur fasiken ska jag ha tid att blogga då?Måndag och jag är sjuk

Har känt mig hängig hela helgen, och nu vet jag varför. En satans förbannad förkylning har varit på G. Så nu lagom till arbetsveckan bryter den ut. Underbart. För sjukskriva sig kan man ju knappast göra när man behöver pengar sååå jag får vackert åka till jobbet idag. Dock är det bara på olearys och det är himla skönt!
Hade egentligen behövt sola innan jobbet men man ska ju inte sola med virus i kroppen sååååå jag får vänta med det också. Kanske ska köpa mig en fin frukost och sitta och snuva lite innan jobbet. Eller sova en halvtimme till ?

Något jag faktiskt måste göra är att leta upp massa tabletter för annars kommer jag garanterat dö idag.Tre - antagligen de mest ohjälpsamma jag mött

Jag måste bara beklaga mig över mitt käraste tre. Har haft tre i typ 5år nu och har nästan alltid varit jätte nöjd. Förstår dock inte hur man kan vara så totalt otrevlig, och ohjälpsamma som dom varit det senasre tre dygnen. Det hela började med att jag fint beställde en ny telefon som skulle levereras till halmstad inom 2-3 arbetsdagar. I onsdags besällde jag detta och de sa då i affären att jag skulle ha den i halmstad tills på fredag. Skitfint. Igår, torsdag, ringer jag till kundtjänst för att försäkra mig om att paketet har kommit. Men nej det har inte ens blivit skickat... Så jag ber dom avbryta ordern så att jag istället kan gå in i trebutiken och skriva på pappren osv där. ABSOLUT det fixar dom. IDAG får jag likförbannat ett sms där det står att jag nu har förlängt mitt abonnemang för 499:- i månaden TROTS JAG BÅDE AVBESTÄLLT DET OCH INTE SKRIVIT PÅ NÅGOT. Jag ringe till kundtjänst och frågar vad i helsike dom sysslar med, dom säger att de inte kommit in något och att paketet skickats I ALLA FALL. Jag ringer de som sa dom avbrutit och dom säger att det har dom gjort men att det kanske inte kom fram.. Och efter att ringt posten, tre tre tre posten igen och tre igen är allt dom kan göra att tänka sig betala frakten för att PÅ ONSDAG skicka vidare mitt paket som absolut senast måndag skulle vara i halmstad. Enligt posten är pakete fortfarande inte skickat och enligt tre är det i halmstad. Vem har rätt?  Ja inte fan är det tre i alla fall, för dom kan ju absolut inet stoppa att det skickas, och inte helelr är det deras fel att dom 2 ggr. TVÅ ggr inte kunnat hålla det dom sa. OM jag mot alla odds stannar hos tre kommer dom fan få göra något fantastiskt först.
De senaste dom hade att säga nu efetr att ringt till gud och alla människor konastant i 4 timmar är " vårt system ligger nere så vi kan inte hjälpa dig just nu" NÄHÄ MEN NI UNDE GJORT DET FRÅN BÖRJAN SOM NI SA JÄVLA JUBELIDIOTER. Fy fan för tre och deras anställda. Dessutom har ett flertal av dom varit extremt otrevliga. Puckon!Vart man än förväntar sig

Måste säga att vad man än gör, blir inte saker som man tänkt sig. Hur man än försöker så blir inte saker som man trott. Ibland är det bra, ibland inte. Det som är lite spännande är att jag vet inte vad jag kan skriva här och inte. Vet inte vilka det är som läser det här. Med tanke på att det är ca 50 personer varje dag, och jag inte ens kan komma på 15 stycken så vågar man ibland inte skriva allt. Även om man hade velat. Vissa saker får man väll hålla till det som kallas privat liv. Som det känns nu så kommer detta bli ett sådant flummigt inlägg. Där man inte riktigt förstår meningen, eller sammanhanget. De som faktiskt kommer läsa detta kommer inte förstå ett JOTA. Och det är det som är charmen med det hela. När jag läser detta i framtiden. Kommer jag veta exakt hur jag kände när jag skrev inlägget. Men bara jag kommer förstå innebörden av det. Bara jag och ingen annan. En hemlighet för me, myself and I.
One of those days

Idag är det en av dom där dagarna när man inte vill resa sig upp ur sängen.  En av dom dagarna när man mest av allt vill sjukskriva sig och somna om resten av dagen. Och om man trots allt orkat sig upp ur säng-fan så vill man ha socker socker socker och go mat. Choklad. Nötter. Brownies. Keso. Cola...

Idag slutar man inte för ens 2030 igen vilket får en att längta ännu mer till jobben. (Kan ju inte säga jobbet när man har 2?) Nä fyfan.
Idag regnar det också. Som päronet på äpplet liksom. Nä idag kommer vara jobbigt om jag inte antingen svälter mig eller tröstäter. Eller va?

Dags att göra morgonrutinerna och dra.
Tio minuter i vaket tillstånd

0942. 12 minuter sedan jag reste mig ur sängen. Morgonen har redan varit ypperligt spännande.
Nu satte jag på lite musik också. Så kroppen kommer igång och orkar jobba idag.
Nu kommer ju tis-ons-tors- dag och det innebär 11- 2030. Men jag ska klara det även denna veckan har jag beslutat!

Så nu 0944 börjar jag få lite bråttom här. Ska snart gå till tåget och har inte fixat håret, sminket eller kläderna. Panik!
Ännu en händelserik dag i "my life as matilda"

Som rubriken säger så har det varit ännu en händelserik dag här i paradiset. Idag har jag haft nada att göra på jobbet, mest suttit och ätit Flygande Jakob och snackat gojja. Efter det gick jag en snabbis i Centrum och kollade runt lite sådär fint om nya mobil abonnemang. Kom fram till att jag antagligen kommer bli en av dom hatade I phone nördarna i världen och att jag kommer stanna som kund hos tre.

Dock blev jag raggad på av snubben som jobbade i trebutiken vilket vart lite wierd.
Han avslutade det hela med:
- Ja du har ju mitt nummer så du kan ju höra av dig.
(Jag) - Ja om jag har några mer frågor om abonnemanget ringer jag.
(han) - Ja eller om du vill ta en fika, gå och ta en öl eller hitta på något annat.
(jag) - Öh okej... tack...

Ja och nu, för ena 30 minuter sedan... fick jag ett sms från ett nummer. Kollade upp det och insåg att det vart nummret jag fått för fler eventuella frågor om abonnemanget....
Wierd.
Är det ens lagligt?Måndag 5/9

Måndagen den 5 September 2011 och det är fortfarande höst. Löven är nu gula och vissa har börjat falla till marken mens vissa är gröna och fortfarande, som vi andra här, hoppas att sommaren någon gång ska komma på riktigt. Idag är det 20 dagar kvar tills lön. Och 20 minuter kvar tills jag måste gå till jobbet. Innan jobbet måste jag också inom posten på ica och skicka iväg ett paket skor från bloppisen.

I lördags jobbade jag 15,5 timmar. <Money money money>.
Men trots denna LÅNGA arbetsdag klarade jag mig fint fint  och hade en totalt awesome kväll.
Fick träffa många nya människor, fick dricks, och fick en jävla massa ny erfarenhet.

Min erfarenhet idag är att om jag inte sätter fart ock fixar mig så kommer jag bli sen till jobbet.

Puss.Att sola eller att inte sola

Börjar om 1timme och 45minuter. Orkar jag stressa iväg och sola innan? Jag vet fan inte. Hade vart skönt att vara lite fräsch och så när man ska jobba hela helgen och svettas och allt. Ja jag hörde själv logiken i det.. Men jajaaa.

Just nu sitter jag i sängen med min tropicana juice. Frukost for the poor once. Nej men jag har ju börjat käka frukost på jobbet. Dock har jag fått för mig att om man sätter igång magen på morgonen med juice, vatten eller liknande så förbränner man mer. Så har fått för vana att dricka något innan jag äter frukost. Helst en timme innan frukosten. Fråga inte varför. Tror de har blivit någon tvångstanke... Haha nä men jag vetefan.
Juice är ju ändå gott så! ;)


Ska förresten jobba på lördag. Först 08 - 17 på donken. Sedan 19 - 02 på Olearys...En hektisk morgon vill jag lova

Nu sitter jag och gör sånnadära saker som jag egentligen inte har tid med. Som tex. att blogga när jag borde klä på mig. Prata i telefon medans jag borde sminkat mig. Och Ta på mig skorna när jag måste ta på mig strumporna först... Nä, men ni vet hur det kan vara.

Nu ska jag i alla fall bara göra de jag borde göra och sedan gå till posten för att skicka iväg första paketet från bloppisen. Spännande värre.
Idag är sista långa dagen. 11oo - 2o3o idag och sedan slutar jag 15oo imorgon. Himla skönt. På lördag jobbar jag dock 08-17 vilket är lite kasst. Men vaffan money money money som man säger. Nu måste jag springa.


»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!