Städat i sådär bara 3,5 timmar

Ja, nu känner jag mig duktig! Jag har städat, damsugit, sorterat, dammat, torkat, städat mer, möblerat om, städat mer, bäddat, tvättat och duschat! Allt detta för att istället för att sova ut och vara utvilad gick jag upp klockan 1o.oo på min "sovmorgons-dag". Och nu när jag städat och allt annat är klockan strax 15.oo och jag känner mig duktig. Synd bara att jag inte hunnit med allt annat jag tänkte. Så som att sola, handla och käka på jobbet. Men wtf, jag har i alla fall ett ganska rent rum redo för Jessika när hon kommer.
Snart ska jag varma lite käk och trycka i mig istället för att äta på jobbet som jag först tänkte.

Har kommit på att oftast så centrerar jag mina inlägg utan att tänka på det. Har gjort det så ofta förut så nu tänkter jag inte på att jag gör det längre. Då är det illa!

Idag jobbar jag i vilket fall till 24.oo och börjar 17oo. Klockan slår snart 15oo och jag borde äta. För jag är jävligt hungrig nu. Mat är A och O.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!