När jag börjar jobba ska jag blogga oftare, deal

Just nu har jag mycket på G. Provjobb, Jobb, Introduktion, träna, kolla lägenhet, vara nervös, vara orolig, vara glad, vara kär... Ja... En hel del saker är på G och jag varken har tid, ork eller något att skriva om eftersom jag inte får skriva om vissa saker, eller ja dom skulle antagligen inte hitta det men jag får inte det ändå... Om ifall att liksom.

Och idag ska jag träna, endast 2 pass, haha. Eller med tanke på hur slut jag var igår efter ett pass så blir nog 2 pass en utmaning efter 17 dagars "vila". Men de är roligt att vara back on track på den biten. Nu ska jag gå och tvätta av min ansiktsmask och käka frukost. Som sagt roligare, mer och bättre update kommer när allt flyter på som det ska.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!