Det här med att träna

Nu sitter jag här, har ätit frukost och nästan fått på mig träningskläderna. Idag mellan 1145- 1215 ska jag köra ett kort core pass. Skulle egentligen använt mig av min lediga dag för att träna zumba och lite sånt, men nejdå, nu skall man istället kolla på lägenhet och missa träning på sin lediga dag. KUL, mycket KUL... Men då insåg jag att om jag joggar till sats (ca 15 min gångväg) och sedan kör core passet och joggar hem har jag ju nästan tränat 1 timme i alla fall. Sedan ska jag ju gå till och från tåget som tar 25 minuter så om jag power walkar så bränner jag ju lite i alla fall.

Imorgon, skall jag jobbar 1100-2030. (gud ge mig styrka, eller i alla fall nya fötter) och sedan skall jag jobba kväll onsdag och 11-17 på torsdag. LÖÖÖN om 25 dagar nu också. Jippi.

Nej nu får jag ta på mig kläderna om jag skall komma iväg.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!