DET är kallt!

Såg precis att jag redan haft denna rubriken men kunde inte bry mig mindre.
I alla fall så drog jag precis ut min illaluktande töjning och funderade på om den alltid kommer att lukta eller om det sluta någon gång?...
Drog även precis bort mina tippar somjag kämpade så hårt med att göra i lördags, och nu överväger jag om jag ska göra nya eller om jag ska fila naglarna och måla dom eller vad jag ska göra. För något måste jag ju göra haha. Kan ju inte bara gå mer äckliga tjocka smutsiga naglar?

Sen kan jag berätta att ikväll ska jag till MC donalds på introduktion, få papper och schema osv. Spännande ska det bli.
Och imorgon ska jag till bianco footwear på provjobb 3 timmar. Hoppas verkligen det går bra så  jag får det jobbet också. Det hade varit det bästa som kunnat hända liksom! Skoaffär liksom SHOHOOO?!!!!
Nåväl det är bara att önska mig lycka till.!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!