Zumba? Hoppas.

Hittade 4 av mina nya favorit zumba låtar på Spotify. Så jävla goa. Inte för att jag förstår ett ord av vad dom sjunger men så goa, man bara gungar i hela kroppen. Dock, hade jag hört dessa låtar utan att dansat Xumba innan hade jag ratat dom direkt.
Men eftersom jag spritter i hela kroppen (bortsett från mina huvudvärk och totala ångest över allt) så har jag bokat in ett zumba pass 18.30 Hoppas bara jag får plats, just nu är det 16 före. Dock kom jag med på body pumpen när det var 13 före en halvtimme innan. Så det finns hopp att jag får dansa idag. Så nu är det bara att hålla tummarna att jag kommer med på passet.

Och för alla er som undrar (och ni som inte undrar också) kan jag meddela att min data dampat loss. Kan inte ha uppe 2 saker samtidgt utan att den hänger sig . Och för 3-4 veckor sedan kunde jag ha 29 saker uppe utan att den hängde sig. Något hände och jag vet inte vad.. Eller hur jag ska fixa det...HJÄLP?!


kicki

Hej.

Nu har jag kommit med i zumba-klubben :)

köpte hem på dvd från www.uffessakerochting.se

Ska bli kul och testa. Lycka till. Kramiz

2011-03-28 | 13:37:57 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!