S.A.T.S

Idag blir det en "lat" dag och bara ett Zumba pass.
Men med tanke på att min rygg och ben är rätt trötta från veckans andra träningar så räcker det nog ändå. Blir nog super bra.
Testade på "SatsCorePuls" igår för första gången. Tänkte att vaffan, hur jobbigt kan det vara? Well, man blev ju svettig, det är ju en sak att säga. Det man gjorde var att man hade en Balansbräda och så typ var det blandning av styrka och step på denna brädan. Himla bra pass måste jag säga. Det får nog bli mitt obligatoriska onsdagspass helt enkelt.

Sen har jag kommit upp med en väldigt spännande fråga. Hur mycket är lagom att träna? Hur mycket är mycket? Och hur mycket är för mycket? Finns det ens något som heter för mycket? Jag menar, elitgymnasterna tränar ju 16 timmar i veckan. Dom dör inte för det. Så att träna (som det är planerat för mig denna veckan) 8-9 pass är väll bara bra? Effektiv träning. Bikin säsongen detta året ska bli en hitt och inte en pina. Dock hoppas jag att jag inte går ner något för att jag tränar som jag gör nu. Jag vill ju inte gå ner, bara forma och bygga muskler.

Sen har jag ett hett frukost / mellanmåls tips som jag bara älskar.
Knäckebröd med äpple, smör och lite lite kanel.

Jag är medveten om att det inte ser så aptitretande ut på bilden,
men det är jätte gott!


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!