Om man bara hade haft lite bilder så...

Fast nu är fallet inte så. För jag har ingen kamera. Och vad för bilder ska jag ta med Camen? Nä precis.
Så därför är min blogg en bildlös blogg.
Men vaffan tydligen nöjjer sig folk med att läsa den trots bilderna inte existerar. Skulle ju hypotetiskt sett kunna ta massa google bilder för att fylla upp, men vaffan. Hur kul är det?

Men svaret på frågan som ALLA undrar; kom matilda med på zumban?; Jo visst gjorde jag det. Så nu har jag dansat Zumba i 1 timme och haft en kort stretch. Hade ont i musklerna (kanske stretchat för hårt?). Kunde knappt komma ner i spagat idag. I dont know. Tror dessutom jag drog upp sträckningen i höger baklår. Kul. Tror öven jag börjat sträcka för mycket i vänster ljumske. Underbart.
Gud straffar mig för att jag vill stretcha ... :(

Så nu ska jag ta mig en dusch, dock vill jag inte. För jag vill inte ta av mina träninga kläder. Älskar dom för mycket. Dom är så onaturligt sköna haha. Va äcklig jag är som inte duschat än. Äta borde jag med. Jaja.

Kanske borde skaffa en kategori som heter träning? Eller Sats eller något?
Känns som de är de mesta jag skriver om nu ju..?

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!