Oj oj, hur kunde jag glömma min blogg?!

Satt precis och slösurfade och funderade på om jag skulle ta en svång på drottninggatan innan jobbet idag eller om jag skulle fortsätta plugga istället. Men mitt i mina funderingar kom jag på, juste jag har ju en blogg. Undra hur längesedan det var jag uppdaterade där?
Jag isåg precis att jag låtit min blogg ligga nere hela tre dagar. Utan någon större anledning egentligen. Wow, inte likt mig. Har inte haft en tanke på bloggen haha. Men men nu är jag här.

Vad har jag gjort nu då? Ja, i måndags var det skola och sedan kom jag hem och svor lite åt livet. Tisdags ledig. Spenderade dagen med att klänga på peter och prata om meningslösa saker med honom medans han spelade något ännu mer meningslöst spel på sitt ps3. Och sen på kvällen stack jag då till jobbet och hade en bra dag där. Sedan igår var jag med ledig och typ pluggade lite och sånt, pratade med mamma innan jag stack till jobbet tidigare för att jobba. Gick bra igår med och hade himla roliga kunder. EX. en kille född -72 från förslöv som tyckte jag skulle maila honom eftersom han var singel och att han skulle ta nästa flyg till stockholm... Höhö. Men ja ni kan ju bara tänka er vilka fånar jag får snacka med om dagarna asså. Haha.

Men nu ska jag nog ta och ringa och prata lite med mamma innan jag beger mig och fixar mig och tar en mega promenad inom sats och solariumet innan jag kollar vad klockan är och ser om det blir jobb eller springa i stan.

Ska försöka att inte glömma bort bloggen så ofta mer. Haha.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!