Halmstad city, ahfan

En dag med sin mamma. Hela långa dagen med sin mamma. Någon gång då och då när man inte bor tillsammans med henne längre är det underbart. Eller nej, det är underbart mer eller mindre alltid. Så idag fick jag göra en av de saker jag gillar mest, umgås med min (aningen tröga) mamma.
Det började med att vi åkte in till stan och solade. Sedan åkta vi ca 600m för att parkera bilen så nära stan de bara går. I stan mer eller mindre. Vi kunde lika gärna ställt oss mitt på stora torg... Men men. Sedan sprang vi i affärer ett tag. De är en helt annan känsla att shoppa i halmstad om man jämför med stockholm. I stockholm är det långt mellan alla affärer och det finns 25 stycken av alla affärer på samma gågata. Men i halmstad, hittar man.
Jaja, anyway så köpte mamma sina första jeansleggings och en as snygg klänning. Funderade på att prova en först själv, men jag kan ju förfan inte komma med likadana kläder som min mamma, även om hon har bra smak (ibland). Men efter lite rännande och en matpaus så köpte jag ett par tajta. svarta, jeansshorts på Carlings. Satt verkligen as snyggt (eh ja min rumpa blev snygg den också). Kostade 250:-. Med tanke på så lite tyg som används för at göra shortsen är de sjukt, men så bra som dom satt är det värt de. Tänkte dessutom att om jag och tjejerna nu ska till grand på fredag, så kunde jag ha dom och en snygg partytopp på mig. (Eftersom jag inte tog med mig några klänningar till halmstad, smart som jag är).

Nu kom min katt krypandes och la sig i knät. Gud vad jag har saknat hennes spinnande och gosande. Får be peter spinna och gosa lite mer när jag kommer hem till stockholm igen... ;)

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!