Gladiator

Gråter du?
*snyft* Jaaaa!
Bra, jag tycker de är kul när du gråter.

Vilken pojkvän man har va? Som tycker de är kul när man gråter... Får byta ut honom... eller nä, det vill jag inte. Inte en chans. Men ändå, vad är det för pucko som tycker det är kul när ens flickvän gråter? Jag kommer aldrig förstå mig på killar asså. Speciellt inte stockholmare.

Har i alla fall tittat på den 2:20 långa filmen Gladiator, vars förkortade bok vi ska läsa på engelskan i skolan. Underbart.. Men i alla fall, filmen var vacker, fin och lite en Brave Heart film, sådan man inte kan säga att den är dålig liksom, men liksom i brave heart så dör den fucking huvudpersonen (sorry att jag förstörde hela filmen för er som inte sett den). Men varför i helvete dör huvudpersonen. Han ska ju leva lycklig i alla sina dagar...
Aja, nu har jag fått gråta lite och fått hela handlingen i boken förklarad för mig. Well done.

Ikväll ska jag tjocka tillbaka alla kalorier jag tränat bort nu så att min booty är kvar att shaka. Hahah skämt från skolan. Men ja, nä lökiga lökchips och döda någon med min andedräckt sen, ah... Varför inte.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!