En blöt morgon

Idag vaknade jag för ca 1timme sedan och grät. Jag grät och grät så jag skakade. Varför? Nä jag drömde något om min mamma och att jag var arg och besviken och de hände hemska saker och så walla vaknade jag upp och stor-bölade. Jag kommer inte ens ihåg vad det var jag drömde som var så hemskt, vilket stör mig. Men hemskt var det i alla fall. Så efter att jag gråtit färdigt och lugnat ner mig. Bett en tyst bön att peter inte hade gått till jobbet i morse och istället kunde trösta mig så snoozade jag klockan.
Kände samvetesdjävulen peta på mig med sin treudd som för att påminna mig om att jag lovat mig själv att gå upp i tid. Men när jag väl kollade på klockan insåg jag att klockan inte var 1230 som jag trott utan bara 0930. Så då sprang samvetsdjävulen sin väg och jag kunde gå upp med gott samvete.

Har egentligen lust att ringa och prata med min kära mor men hon jobbar så de får man inte göra. Och ringa och störa pappa på jobbet blir nog ingen hit i vilket fall. Sen är ju han inte riktigt lika pratglad som mamma heller. Nä idag får jag klara mig själv. Har lovat mig själv att ta min träningsvärkande kropp och min mens mage och gå och sola. Hade också tänkt åka in till stan och kolla efter en vårjacka, men de känner jag verkligen inte för...


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!