Efter Emergenza

Då är det dagen efter "D" dagen. Eller snarare "S" dagen. Spelningen. Ja Emergenza's semifinal är nu avgjord och till final gick Concealed Asylum. (Peter's band).
Ja, FINAL. Min kära hårdrockare är i FINAL på denna stora musiktävlingen. 2008 vann Royal Republic (som jag lyssnat på en del nu ett tag). Hade ingen aning om att dom blev kända genom Emergenza musik tävling. Men jo, tydligen blev det så. Tänk om Concealed vinner nu då? Kommer jag vara tillsammans med en känd rockstjärna då? ;)
De hade kanske vart något. Bli kändis fru. Haha.
Dock hade han säkert hittat någon annan, bättre, flickvän när han blev känd, men men. What to do... ?
Haha nä men tycker verkligen det var jätte roligt att dom gick till final. Det var även många andra bra band där så. Ah.

Idag ska jag på någon sorts arbetsintervju på ett cafe, så nu har jag klätt mig propert och satt upp håret och är redo. Vet dock inte när jag ska vara där, bra matilda.
Men de löser sig!Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!