Dagens pucko

mathias säger
känns fett gay,  kalla mig gammalmodig men onödigt att prata med en tjej som har kille?;O typ som att lira ett spel som inte går att vinna

Ja såhär reagerade en kille jag träffade på Emergenza i lördags när jag för första gången RAKT UT BOKSTAVLIGT sa att jag hade pojkvän. När jag dock har sagt att jag inte kan träffats, inte flörtat tillbaka på hans flörtar så han han inget misstänkt. När han blev vänn mig med på FaceBook och jag har ett förhållande med peter så var det inget. Men när jag sa att jag var på spelningen för att kolla min pojkväns band så fick jag detta som svar som sagt.

Vad fan är killars problem? Varför kan dom inte vara vänner med tjejer?

Note: När jag googlade på kille och tjej var 90% av bilderna på folk som kysstes... Vad är det med världen och vänakap mellan 2 olika kön?Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!