Biljetten hem bokad

Jaha då var biljetten hem till stockholm bokad och klar tills på lördag. Nu helt plötsligt när den blev bokad fick jag lite smått ångest. Vill jag verkligen hem? Har jag träffat mamma så mycket som jag vill? Jag vet inte. Känns bara som att imorgon ska jag fixa och tagga mig hela dagen, sedan ha den mest awesome kvällen på länge. För att sedan hem sova 5 timmar och sedan åka till stationen och ta tåget hem till snö och kyla.
Hade räknat med att ha hela lördagen med mamma, men nu ska jag hem. Jag vet att de är bäst så för skolan och jobbets skull. Och även ska de bli kul att få en kväll med personen jag älskar på lovet, men jag älskar min mamma med och hade gärna spenderat den med henne. Men men nu är det bokat...
Imorgon blir sista kvällen, och jävlar vad den ska bli bra. Jag ska lämna på topp!
Komma tillbaka till stockholm taggad och glad.
Så får det bli.
Men trots detta fick jag en klump i magen igen. Känns nästan som att jag flyttar igen. Mer eller mindre.. Skumt.
Och nu har jag en klump i magen, vilket jag inte hade när jag flyttade. Har inte stockholm uppfyllt de kraven jag hade? Jag vet inte. Jag vet inte alls längre.
Men på lördag ska jag hem.
Punkt slut.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!