Jag dog precis

Förfan! Bara ge mig dom!!!!

399:- på HM. Finns i rosa med.
GE MIG NÅGON?!?!?!?!?!Dagens skämt 2

En karl gick till läkaren och klagade över för tidig utlösning.
Läkarens gav honom råd:
- När du närmar dig utlösning försök skrämma dig själv!
Mannen köpte en startpistol. Kom hem och satte igång med en 69 med frun. Då utlösningen närmade sej brände han av pistolen.
Nästa dag gick han till läkaren.
- Hur gick det, frågade läkaren?
- Åt helvete, stönade mannen, frun bet av 5 cm av kuken, sket mig i ansiktet och grannen kom ut ur klädskåpet med händerna i vädret...Snoppen till kondomen:
- Täck mig, jag går in!

Kommentar: Jag personligen tycker detta skämtet blir hysteriskt roligt om man säger det på engelska med maffia röstI dag så lägger man mer pengar på bröstförstoringsoperationer och Viagra än man lägger på forskning om Alzheimers.
Det innebär att det år 2030 kommer att finnas många pensionärsdamer med stora bröst och lika många pensionärsherrar med kraftig erektion, men absolut ingen kommer att minnas vad man ska ha dessa saker till...S.A.T.S

Idag blir det en "lat" dag och bara ett Zumba pass.
Men med tanke på att min rygg och ben är rätt trötta från veckans andra träningar så räcker det nog ändå. Blir nog super bra.
Testade på "SatsCorePuls" igår för första gången. Tänkte att vaffan, hur jobbigt kan det vara? Well, man blev ju svettig, det är ju en sak att säga. Det man gjorde var att man hade en Balansbräda och så typ var det blandning av styrka och step på denna brädan. Himla bra pass måste jag säga. Det får nog bli mitt obligatoriska onsdagspass helt enkelt.

Sen har jag kommit upp med en väldigt spännande fråga. Hur mycket är lagom att träna? Hur mycket är mycket? Och hur mycket är för mycket? Finns det ens något som heter för mycket? Jag menar, elitgymnasterna tränar ju 16 timmar i veckan. Dom dör inte för det. Så att träna (som det är planerat för mig denna veckan) 8-9 pass är väll bara bra? Effektiv träning. Bikin säsongen detta året ska bli en hitt och inte en pina. Dock hoppas jag att jag inte går ner något för att jag tränar som jag gör nu. Jag vill ju inte gå ner, bara forma och bygga muskler.

Sen har jag ett hett frukost / mellanmåls tips som jag bara älskar.
Knäckebröd med äpple, smör och lite lite kanel.

Jag är medveten om att det inte ser så aptitretande ut på bilden,
men det är jätte gott!
En blöt morgon

Idag vaknade jag för ca 1timme sedan och grät. Jag grät och grät så jag skakade. Varför? Nä jag drömde något om min mamma och att jag var arg och besviken och de hände hemska saker och så walla vaknade jag upp och stor-bölade. Jag kommer inte ens ihåg vad det var jag drömde som var så hemskt, vilket stör mig. Men hemskt var det i alla fall. Så efter att jag gråtit färdigt och lugnat ner mig. Bett en tyst bön att peter inte hade gått till jobbet i morse och istället kunde trösta mig så snoozade jag klockan.
Kände samvetesdjävulen peta på mig med sin treudd som för att påminna mig om att jag lovat mig själv att gå upp i tid. Men när jag väl kollade på klockan insåg jag att klockan inte var 1230 som jag trott utan bara 0930. Så då sprang samvetsdjävulen sin väg och jag kunde gå upp med gott samvete.

Har egentligen lust att ringa och prata med min kära mor men hon jobbar så de får man inte göra. Och ringa och störa pappa på jobbet blir nog ingen hit i vilket fall. Sen är ju han inte riktigt lika pratglad som mamma heller. Nä idag får jag klara mig själv. Har lovat mig själv att ta min träningsvärkande kropp och min mens mage och gå och sola. Hade också tänkt åka in till stan och kolla efter en vårjacka, men de känner jag verkligen inte för...
Dagens skämt

En amerikansk soldat som låg stationerad i Afghanistan fick nyligen ett brev från sin flickvän hemma i staterna.

I brevet stod följande:


- Kära Raymond!

Jag är ledsen, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet mellan oss är för stort. Dessutom måste jag erkänna att jag varit otrogen mot dig två gånger sedan du for så det är lika bra att det är slut. Sorry.
PS. Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot jag gav dig...
Hejdå / Wendy

Soldaten, som såg lite tagen ut, gick runt bland sina kamrater Och samlade in alla bilder han kunde få tag på, på flickvänner, systrar, kusiner, ex, fastrar och mostrar...
Tillsammans med bilden på Wendy la han alla fotona i ett kuvert. Det blev det hela 57 bilder. Han la med en ett meddelande...

- Kära Wendy!
Jag är ledsen, men jag har glömt vem du är!
Var snäll och plocka ut din bild och skicka tillbaka resten...
Kära Make!
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott.Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.
De sista veckorna har varit ett helsike!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över.
Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig.
Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.Din Ex-fru

Kära Ex-fru.
Inget har gjort mig gladare än ditt brev.
Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra...
Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med...Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga.
Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk.
När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen inte.
Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.
Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR.
Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.
MVH rik som fan och fri som tusan.

PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?


En ung blondin var på semester i Australien. Hon ville ha ett par äkta alligatorskor men var mycket tveksam till att betala det höga priset som säljaren i skobutiken begärde.
Efter en stunds prutande blev blondinen mycket frustrerad och skrek:
- Jag ska nog fan fånga en alligator själv istället!
Säljaren sa:
- För all del, var så god. Du kanske har tur och fångar en stor en!
Beslutsam gick blondinen iväg, hon åkte till ett träsk där det fanns mycket alligatorer.
Senare på dagen när säljaren var på väg hem passerade han träsket.
Där fick han syn på blondinen som stod där med vatten upp till midjan och ett hagelgevär i högsta hugg. Han stannade bilen för att titta, just då fick han syn på en enorm alligator som simmar snabbt mot blondinen.
Blondinen siktar mot alligatorn och skjuter ihjäl den på fläcken.
Med stor möda drar hon upp den på land. Säljaren ser då att det ligger ytterligare sex döda alligatorer där och han blir mycket förvånad och imponerad.
Blondinen vänder alligatorn på rygg, blir frustrerad och skriker:
- Fan, den här jäveln hade heller inga skor!Det här med bilder och träning

Jag har kommit på att min blogg hade vart så mycket roligare med bilder. Men what to do? Och who cares..?

Men som tidigare sagt så handlar min blogg just nu mest om absolut ingenting. Jag har inga pengar att shoppa för, jag går inte i skolan, och jag har ännu inte hittat ett jobb. Nä det finns inte så mycket att skriva om just nu, mer än träningen. Eftersom att tillsammans med äta, sova, leta jobb och umgås med peter är det pretty much de ända jag gör. Dessutom tycker jag träningen är underbar.

SÅ dagens träningspass blir:


Så ikväll blir en sen kväll på gymmet, efter BodyBalancen så skall man ju stretcha lite till, kolla på killar, och sedan gå hem. Så jag kommer ju inte vara hemma för ens vid 2100. Men men what to do. Träning är KUL!
Har en liten tränings dagbok där jag skriver upp passen och hur länge passen varade och vilken dag jag gjorde dom. Men vet inte om jag borde skriva BodyBalance där. Det är ju mer styrkemjuka. Typ? Aja de märker vi efter ikväll.

Kan även meddela att den ända träningsvärken jag har från gårdagens dubbelpass är i ryggen. Antingen körde jag fel eller så beror det på att jag la på mer vikter än vanligt på ryggen. Dont know for sure.
Nej  nu är det dags för frukost.
Bye.Dagens pucko

mathias säger
känns fett gay,  kalla mig gammalmodig men onödigt att prata med en tjej som har kille?;O typ som att lira ett spel som inte går att vinna

Ja såhär reagerade en kille jag träffade på Emergenza i lördags när jag för första gången RAKT UT BOKSTAVLIGT sa att jag hade pojkvän. När jag dock har sagt att jag inte kan träffats, inte flörtat tillbaka på hans flörtar så han han inget misstänkt. När han blev vänn mig med på FaceBook och jag har ett förhållande med peter så var det inget. Men när jag sa att jag var på spelningen för att kolla min pojkväns band så fick jag detta som svar som sagt.

Vad fan är killars problem? Varför kan dom inte vara vänner med tjejer?

Note: När jag googlade på kille och tjej var 90% av bilderna på folk som kysstes... Vad är det med världen och vänakap mellan 2 olika kön?

Ricky Martin

Är och förblir en "idcaa" - i dont care about age - kille.
Jag menar han kan inte bara spanska, han kan sjunga. Och hans låtar får det ju bara att spritta i hela kroppen. Så sexig. Dock läste jag att han är homosexuell... men de kan man lätt ändra på. (I hope)
Har fått riktig pippi på latino musik och även ricky. Antagligen är det Zumbans fel där musiken och dansen som är så kul gör att musiken blir bra. Typ?


Hot hot hot.

Dags att dressa om och sticka till sats. Love.2 månader

2 månader tillsammans med min rockstjärna.

Bilden är tagen i november 2008. När vi firade 2 månader den gången.

Nu 2½ år senare firar vi återigen 2 månader. Men denna gången är förutsättningarna annorlunda. Vi bor inte längre 50 min ifrån varandra. Vi bor 5 meter.

Och jag kan i alla fall säga att jag är lycklig, jag är lycklig att jag har min långhåriga, sönderpiercade rockstjärna hos mig varje dag. Och varje natt.


Amor vincit omnia
Jag trodde våren var på väg

Men tydligen var inte våren på ingång. Snön vräker ner och börjar nu smått lägga sig. Slutar det inte snöa snart går jag personligen ut med en hårfön och töar bort all snö. Jag vill ha sommar, sol och värme och inte jävla snö. Åh så sur jag blir. Det är snart APRIL varför ska det snöa?

 

 
Kaloriförbrukning

God morgon.

Sovit gott? Själv har jag sovit ljuvligt, bortsett från att mina axlar gör ont när jag ligger på dom. Haha. Men nu är jag vaken. Loggade in på min sats och kollade vad jag hade bokat idag och till min lycka var det dubbel klass Aerobic och BodyPump.

Sedan har jag hittat en sida som räknar ut vad du förbränner genom att lägga in din vikt och hur länge du tränar olika saker. Tex 55 minuter aerobic med min vikt = 337 kcal. Otroligt nice tycker jag.

Här kan ni hitta den!

Himla roligt att räkna ut en veckas förbränning tex. Eller liknande.

 

 
Humlor

En kille på gymmet snackade idag om sin tjocka kompis som var vig. Och han kallades tydligen för humlan eftersom att han var tjock och inte borde kunna vara så vig som han var och hoppa så högt som han kunde. (han tränade kampsport)
Och då kom jag på varför humlor kan flyga trots dom inte "borde" kunna. Jo jag tror fan bara det handlar om vilja. Jag tror bara humlor vill flyga och inte bara sitta och vara tjocka och bränna allt som rör dom. Ja så måste det vara. Humlor är levande bevis på att allt går med vilja.Nä nu ska jag äta upp mina tomater och ta en dusch.Yoghurt och K-special

Då är man hemma efter Zumban. Och även efter jobbintervjun.
Zumban gick kanon, var inte full klass denna gången så man hade faktiskt plats att skaka på rumpan utan att råka "bumpa" in i någon annan. Och på jobbintervjun gick det okej. Hon verkade lite ledsen för jag inte hade erfarenhet men positiv med min vilja. Så helt okej. Nu är det bara att hålla tummarna! Vill så gärna ha detta jobbet!
Och nu äter jag en skål k-special och någon persika/ ananas Yoghurt. Lite lätt lunch innan (om en timme) jag ska till nästa zumba pass.Min anständiga klädsel till jobb intervjun och min skål med flingor. (hade ingenstans att ställa den.. )Nostalgi
Mina Piercingar

Julia (utan någon blogg) hade en fråga:
Så tänkte svara på den innan jag sticker till Zumba nr 1.
Tycker dessutom om att prata om piercingar så... haha.Men såhär är det.
Jag har just nu två piercingar i vänster öra uppe i brosket. Två töjningar i öronen. Ett hål jämte ena töjningen. Tungan. Läppen. En i vardera bröstvårta. Naveln. Och i klitoris.
Så vad blir det totalt... 2+2+1+1+1+2+1+1= 11 stycken.
Så just nu har jag 11. Dock har jag till och från i ögonbrynet. Men den blir alltid infekterad och jag tvingas ta ut den. (Kan bero på att jag fastnar i den hela tiden).

Och när vi ändå är inne på det så har jag planer på att ta några mer i öronen, så som tragus. Och sedan skall jag även göra höftimplantat /höftpiercing.

Sådana här då^^. Fast på båda sidorna.

Hoppas de svaret räcker Julia!La Sex and Le city!

God Morgon.
Idag kan jag inte meddela vad de är för väder i Storstaden eftersom att jag inte ens orkat rulla upp min gardin än. Skulle upp vid 09.00 idag egentligen men när klockan ringde snoozade jag en timme extra. Så dagens planer?
Jag ska ju på arbetsintervju/presentation i eftermiddag.
Och sedan har jag ju en dubbel idag.


Me gusta!

Kommer antagligen ha träningsvärk i ryggen som jag hade förra måndagen efter att ha skakat på rumpan i 2 timmar. Men lätt värt det Zumban är så brutalt kul! Jaja, dags för frukost.

LoveOj, detta blev visst större än jag trott!

Herre gud! Hahahahahaha.
Jag kan inget annat än att skratta. Detta var ju HYSTERISKT roligt!

Historien om Dessie, ja de kanske som hon själv säger, kan ha varit ett missförstånd att hon inte hörde I dont know. Men jag upplevde det som jag skrivit. Men när jag skickade in det till falsksanning var det mest för att jag ville uppmärksamma min besvikelse. Nu har helt plötsligt Dessie och några andra skvallerbloggar skrivit om det. Var ju inte riktigt tanken hahah. Men jaja. Nu har (än så länge) lite över 1000 folk vart inne på min lilla vänskaps/egen blogg för att undra vad jag är för en som söker uppmärksamhet. Ja honestly bryr jag mig inte så mycket utan tycker detta är nog det mest random som hänt mig på länge hahaha.

Nåväl, välkomna till mitt extremt roliga liv.
;)
Svar på trevliga och inte trevliga kommentarer

Lina:
Jag tyckte dessie såg lika smal ut. Tyckte hon såg ut exakt som i bloggen faktiskt, antagligen därför jag kände igen henne och var så säker på att det var hon.

Anonym:
Jag har ingen anledning att ljuga, hade jag velat ha en stor blogg så hade jag kanske ansträngt mig. Tråkig blogg, jo eftersom den är till för att uppdatera mina närmre vänner om vad som händer och mig själv för att skriva av mig så är det inte så konstigt du anser den tråkig :)Såg nyss att jag blivit länkad på FS

Skrev in til FS i förrgår och berättade bara kort om när jag såg Dessie på hornstull.
Hon var ju inte direkt så trevlig och bemötande som hon utger sig för att vara.
Man har väll lärt sig att inte hälsa (eller snarare försöka hälsa) på bloggare längre.

Nåväl, det jag tänkte säga var bara att jag såg att min statistik stigit lite och antar att de är några som är nyfikna på kanske vad som hände exakt. I dont know.. Men tänkte i alla fall berätta.

Jag kommer gående på Hornsgatan på väg till jobbet. Klockan var ca 1400 och så ser jag en söt chihuahua komma hoppande och skuttande.
(älskar hundar så kollar alltid på dom). Sedan tittar jag upp vem ägaren är, ser att par ljusblå mjukisbrallor och inser sedan att det är Dessie. Känner igen henne direkt efter alla oräkneliga gånger man sett hennes bilder. Tänkte att jo, jag ska nog ta mod till mig och hälsa (såg nämligen paow någon vecka innan men vågade aldrig hälsa då, och ångrade det). Så jag börjar gå lite snett mot henne och säger så trevligt jag kan " hejsan, ursäkta..." Hon stannar till en sekund, tittar på mig över sina solbrillor. Suckar högt. Och går vidare.
Så där står jag och känner mig dum för att jag trodde man skulle få utbyta ett par ord med denna bloggerska.

Jaja, om man inte är i deras "klass" antar jag man kanske inte ska förvänta sig ett svar heller.

Tycker i vilket fall det var otrevligt eftersom hon i bloggen uppmanat läsare att komma fram till henne.Vingar på ryggen.

Tjoho!

Har kommit underfund med hur grymt sugen jag är på att tatuera mig. (det skulle kunna vara för att min kropp börjar få ont om plats för mer piercingar) Det finns massor av saker jag är sugen på att tatuera in, men vingar på ryggen, fyyyyyy vad snyggt de är!

Efter Emergenza

Då är det dagen efter "D" dagen. Eller snarare "S" dagen. Spelningen. Ja Emergenza's semifinal är nu avgjord och till final gick Concealed Asylum. (Peter's band).
Ja, FINAL. Min kära hårdrockare är i FINAL på denna stora musiktävlingen. 2008 vann Royal Republic (som jag lyssnat på en del nu ett tag). Hade ingen aning om att dom blev kända genom Emergenza musik tävling. Men jo, tydligen blev det så. Tänk om Concealed vinner nu då? Kommer jag vara tillsammans med en känd rockstjärna då? ;)
De hade kanske vart något. Bli kändis fru. Haha.
Dock hade han säkert hittat någon annan, bättre, flickvän när han blev känd, men men. What to do... ?
Haha nä men tycker verkligen det var jätte roligt att dom gick till final. Det var även många andra bra band där så. Ah.

Idag ska jag på någon sorts arbetsintervju på ett cafe, så nu har jag klätt mig propert och satt upp håret och är redo. Vet dock inte när jag ska vara där, bra matilda.
Men de löser sig!

Inför Emergenza

Jaha då sa man precis nej till sex och kommer nu bli straffad i all framtid av sin Pojkvän för det. Underbart.
Jessika är du ledig när det blir kris eller? ;)

Haha nä men ikväll är det ju då Emergenza aka Peters Spelning.
Är jag taggad? Ja lite i alla fall, det ska bli kul.
Men den eviga frågan " vad ska jag ha på mig" försvinner inte. För VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?
Har inget som jag känner passar idag.
Nä usch och fy.
Men en dusch passar, med tanke på hur jag luktar.Otacksamma jävel

Antar att du inte ser vad jag offrat och offrar för dig.
Men snart ska du få stå till svars.
Dagen som antingen blir den bästa eller värsta i mitt liv.
God NattIdeen med livet

" Du är såpass målmedveten att du kommer klara dig fint i livet utan att gå den vanliga vägen" - erika.
Ja, det var mer eller mindre precis det jag behövde höra.
Och nu är det bestämt. Ett av alla valen är gjorda.
Ni kanske undrar vad jag snackar om nu?
Nähä, inte det.
Men jag har i alla fall beslutat mig för att hoppa av skolan. Ni alla kan vara hur dömmande ni vill. Och tycka att jag förstör mitt liv, men jag är övertygad om att jag kommer klara mig ändå. Och de finns det fler som tror och de har jag nu fått bevis på. Jag kommer klara mig och få ett precis lika bra liv som alla andra, om inte bättre.

Känns som att en sten ur mitt bröst och mage släppt nu när jag äntligen bestämt mig. Nu gäller det bara att få tag i ett jobb istället. Under 18 är det ganska svårt, men nu har jag några veckor på mig då jag får ge gärnet.
Jag kan göra det.

Men så är det så nu vet ni som undrar det.Om man bara hade haft lite bilder så...

Fast nu är fallet inte så. För jag har ingen kamera. Och vad för bilder ska jag ta med Camen? Nä precis.
Så därför är min blogg en bildlös blogg.
Men vaffan tydligen nöjjer sig folk med att läsa den trots bilderna inte existerar. Skulle ju hypotetiskt sett kunna ta massa google bilder för att fylla upp, men vaffan. Hur kul är det?

Men svaret på frågan som ALLA undrar; kom matilda med på zumban?; Jo visst gjorde jag det. Så nu har jag dansat Zumba i 1 timme och haft en kort stretch. Hade ont i musklerna (kanske stretchat för hårt?). Kunde knappt komma ner i spagat idag. I dont know. Tror dessutom jag drog upp sträckningen i höger baklår. Kul. Tror öven jag börjat sträcka för mycket i vänster ljumske. Underbart.
Gud straffar mig för att jag vill stretcha ... :(

Så nu ska jag ta mig en dusch, dock vill jag inte. För jag vill inte ta av mina träninga kläder. Älskar dom för mycket. Dom är så onaturligt sköna haha. Va äcklig jag är som inte duschat än. Äta borde jag med. Jaja.

Kanske borde skaffa en kategori som heter träning? Eller Sats eller något?
Känns som de är de mesta jag skriver om nu ju..?Zumba? Hoppas.

Hittade 4 av mina nya favorit zumba låtar på Spotify. Så jävla goa. Inte för att jag förstår ett ord av vad dom sjunger men så goa, man bara gungar i hela kroppen. Dock, hade jag hört dessa låtar utan att dansat Xumba innan hade jag ratat dom direkt.
Men eftersom jag spritter i hela kroppen (bortsett från mina huvudvärk och totala ångest över allt) så har jag bokat in ett zumba pass 18.30 Hoppas bara jag får plats, just nu är det 16 före. Dock kom jag med på body pumpen när det var 13 före en halvtimme innan. Så det finns hopp att jag får dansa idag. Så nu är det bara att hålla tummarna att jag kommer med på passet.

Och för alla er som undrar (och ni som inte undrar också) kan jag meddela att min data dampat loss. Kan inte ha uppe 2 saker samtidgt utan att den hänger sig . Och för 3-4 veckor sedan kunde jag ha 29 saker uppe utan att den hängde sig. Något hände och jag vet inte vad.. Eller hur jag ska fixa det...HJÄLP?!Zumba? Hoppas.

Hittade 4 av mina nya favorit zumba låtar på Spotify. Så jävla goa. Inte för att jag förstår ett ord av vad dom sjunger men så goa, man bara gungar i hela kroppen. Dock, hade jag hört dessa låtar utan att dansat Xumba innan hade jag ratat dom direkt.
Men eftersom jag spritter i hela kroppen (bortsett från mina huvudvärk och totala ångest över allt) så har jag bokat in ett zumba pass 18.30 Hoppas bara jag får plats, just nu är det 16 före. Dock kom jag med på body pumpen när det var 13 före en halvtimme innan. Så det finns hopp att jag får dansa idag. Så nu är det bara att hålla tummarna att jag kommer med på passet.

Och för alla er som undrar (och ni som inte undrar också) kan jag meddela att min data dampat loss. Kan inte ha uppe 2 saker samtidgt utan att den hänger sig . Och för 3-4 veckor sedan kunde jag ha 29 saker uppe utan att den hängde sig. Något hände och jag vet inte vad.. Eller hur jag ska fixa det...HJÄLP?!Faaaaan vad många beslut man måste ta...

Okej just nu är det många val.
Mycket val.
Ja de händer inget och något måste hända.
Måste göra valen.
Och det är snart.
Men hur jag än väljer, kan jag inte få allt.Då var man fattig som en kyrkråtta igen

Ja efter en dag i skärholmens shopping centrum är man fattiglapp igen. Mitt konto visade 24.90kr.
Men jag har haft en aktiv dags shopping.
En ny väska.
Nya trosor (någon verkar slarva bort mian åt mig...)
Topp från New Yorker
Vår skor.
Hårinpackning.
Och en gratis lockning av håret.

Haha ja blev erbjuden en gratis lockning av håret som demostration av en kille från israel som var här i sverige nu under ett par månader för att jobba och sälja plattänger, locktänger och hårprodukter.
(Av någon anledning fick jag bilden av att han var precis som Adam Sandler i "dont mess with the Zohan" eller som den heter på svenska, JIddra inte med Zohan.)
Från Israel.
Kille.
Som håller på med hår...

Jag tyckte i alla fall det var likt. Haha.
Dock när jag frågade om han verkligen tyckte om att jobba med hår sa han att det var helt okej, han fick bra betalt och träffa snygga tjejer. (pik?).

Men ja nu är jag fattig men har köpt nästan allt jag behöver.
Svarta jeans och skinnjacka kvar på listan.
Och träningstopp.

Aja. PussSkärholmen

Sådär ja, ännu en dag är jag vaken och idag ska jag ta mig till skärholmen center och byta ett par skor och gå på new yorker (i loooove). Så egentligen har jag inte så mycket att säga. Ikväll blir det en simpel dag med body balance. Typ pilates yoga blandning. Sen har jag inte planerat in något pass varken imorgon eller på fredag. Får se om jag kanske bokar in något ändå. (mihihii).
Nä nu ska jag get dressed och dra mig för att sola (finaly första gången på LÄÄÄÄNGE) och sedan ta min trip till skärholmen.

Puss.Dubbel idag igen

Nä, nu är jag duktig.
Kom hem för ett tag sedan från dubbel pass. Idag blev det 1h Aerobic och 1h BodyPump. *klapp på axeln*.
Ja aerobicen var jobbig, men otroligt kul. Inte lika kul som Zumban, men inte långt ifrån heller. Det man saknade med Aerobicen var att skaka loss lite mer med höfter och sånt, som man får göra i Zumban. Dock är aerobics koreografin lättare. Dom båda ligger på typ lika jobbiga. Svettet rinner efter båda passen haha.

Ja och sedan pratade jag med Michelle på Msn lite och insåg lite fint att OM jag tränar alla pass jag bokat denna veckan blir det 8 pass. OM jag fortsätter med lite mindre pass, kanske 4-5 per vecka, så kommer jag kanske kanske kanske bli fittad for fightad till tylösand 2011. Vem vet kanske en snygg kropp kan komma fram från min "kåttjock"- kropp. Om inte annat kan man se detta som ett expiriment, vi kommer ju märka om jag kommer med eller utan kula på magen i sommar helt enkelt.

Nu ska jag ta en välförtjänt dusch och sedan lägga mig och kolla lite på något.
Vi höres imorgon. Puss.Ge mig!


Hur snygga är inte dessa. Och tillsammans med min töjning, AMAJGAD.
Men nej jag är fattig student så får inte unna mig något jag inte behöver.Träningsbralls är dyrt

Var nyss inne på Stadium.
Letade efter träningsbyxor.
Hittade ett par.
250kr.
Hittade ett par snyggare.
400kr.
Beslutade mig att 250kr är dyrt nog.
För lite tyg...

Men nu kan jag i alla fall träna och stretcha utan att någon ser rakt upp i min rumpa :)Dagens planer

Fixa mitt feta äckliga hår till de bästa som går utan att tvätta det.
Gå till Haninge C.
Shoppa.
Spara penagrna.
Äta.
Dubbel träning. Aerobic + body pump.
Dö i duschen.Dubbel Zumba, (loooove it)

Då kan man klappa sig på axeln och säga duktig matilda. För nu har jag varit på 2 Zumba pass idag (1h/pass) och skakat lite på höfterna och rumpan. Otroligt roligt även om jag må vara den yngsta och smidigaste där. Tanten jämte mig nu i eftermiddags var så söt, kanske 60 år och står och skakar. Så söt eller.
Imorgon är det dags för en dubbel, aeorobic och sedan body pump. Får se om det blir träningsvärk eller super duper träningsvärk...

Men nu ska jag krypa ner jämte killen som ger mig fjärillar i magen.
Puss.Let's Zumba

Då har man haft ett lunch-pass med Zumba. Feting roligt var det.
Dock när man ser den smidige och duktiga dansaren som instruerar och sig själv i spegeln känner man sig inte så förbannat sexig. Men vaffan man måste inte se bra ut när man tränar. Eller?
Stretchade självklart idag också och kom ner på min kära vänster spagat lite lättare än igår. Om jag fortsätter stretcha såhär så kommer jag nog med tiden få tillbaka lite av min smidighet. Me gusta. OM det finns plats ska jag ta ett Zumba pass ikväll igen. Muhaha. Från godisnarkoman till träningsnarkoman. (skämt)

Ja lite bilder och sånt skulle vara kul, fast varför göra en blogg kul...Att skriva av sig

VARNING! Detta inlägg kommer vara förvirrande och mest ha ingen mening alls.

Jag undrar vad det är med mig egentligen. Om det är min tjurskallighet eller envishet som tar över. Envis det vet jag att jag är, men är det tjurskalligheten som styr över den? Jag gör saker som är helt sjuka. Och jag vet inte ens varför jag gör det. Ingen annan vet, för de är min hemlighet. Vi kan ju börja med att festa. Varför fortsätter jag att övertala mig själv att jag alltid har kontroll när jag inte alls alltid har det? Oftast har jag det, men inte alltid. Varför gör jag saker, som "råkar" hända. När det egentligen bara är ren desperation? Kanske är detta ett sammanträffande men jag tvivlar. Jag tror hela min vrickade hjärna hör ihop. Allt från att jag HATAR att göra saker som folk ber mig om eller säger till mig att göra. Jag ska göra vad JAG vill och inte vad folk säger till mig. Även om jag hade gjort sakerna bra, bara ingen tvingade mig, tjatade eller ens nämnde det. Jag menar varför flyttade jag till Stockholm? Var det för att uppfylla en dröm, eller var det åter igen min desperata tjurskallighet? Jag vet inte, men jag borde nog fundera ut det. Och det är snabbt.
Jag undrar också hur någon kan älska en sån som mig. Hur i helvete kan någon tycka om mig. Dom som inte känner mig och träffar mig under rätt omständigheter kan säkert tycka om mig, men alla som lär känna mig, borde ta avstånd när dom ser hur vrickad jag är. Skulle jag varit "någon annan" skulle jag gjort det. Kanske för att jag känner mig själc bättre än någon annan och ser allt min sjuka hjärna tänker på. Och gör. Kanske är jag bara en person som tror sig vara något bra, och tror sig ha en plan och vilja, när de ända jag egentligen har är en psykiskt sjukdom och borde spärras in på sjukhus? Kanske. Vem vet. Kanske är jag ännu en normal människa som tror sig vara speciell och hittar på massa saker som ska föreställa det som gör en speciell?
Det är så mycket hela tiden, så mycket jag vill säga till omvärlden så dom ska förstå, men jag är rädd. Rädd för att dom ska fatta hur dum jag är. Eller inte är. Eller är jag rädd? Överanalyserande? Kanske bara som tidigare sagt, ett fall för psyke-avdelningen. Nä så illa är det nog inte, men ibland börjar jag undra. Ska nog skriva en hemlig bok om sanningen om min hjärna. Eller inte.Nytt inlägg

Ibland undrar jag vaffan jag gör här.
Bland de människorna som får mig att känna mig sämst.
Det finns verkligen INGEN annan som får mig känna mig såhär betydelselös.
Här är jag ingen.
En biroll, nä, en stuntroll.
En statist.
Den som är ingen.Gladiator

Gråter du?
*snyft* Jaaaa!
Bra, jag tycker de är kul när du gråter.

Vilken pojkvän man har va? Som tycker de är kul när man gråter... Får byta ut honom... eller nä, det vill jag inte. Inte en chans. Men ändå, vad är det för pucko som tycker det är kul när ens flickvän gråter? Jag kommer aldrig förstå mig på killar asså. Speciellt inte stockholmare.

Har i alla fall tittat på den 2:20 långa filmen Gladiator, vars förkortade bok vi ska läsa på engelskan i skolan. Underbart.. Men i alla fall, filmen var vacker, fin och lite en Brave Heart film, sådan man inte kan säga att den är dålig liksom, men liksom i brave heart så dör den fucking huvudpersonen (sorry att jag förstörde hela filmen för er som inte sett den). Men varför i helvete dör huvudpersonen. Han ska ju leva lycklig i alla sina dagar...
Aja, nu har jag fått gråta lite och fått hela handlingen i boken förklarad för mig. Well done.

Ikväll ska jag tjocka tillbaka alla kalorier jag tränat bort nu så att min booty är kvar att shaka. Hahah skämt från skolan. Men ja, nä lökiga lökchips och döda någon med min andedräckt sen, ah... Varför inte.
Body Pump (med träningsvärk)

Javisst Matilda är uppe med tuppen även idag för nu ska hon body pumpa. Vaffan händer med mig, jag brukar sova och vara bakis nu. Men icke här i stockholm, här är det, jobb, skola, och träning som gäller. Ja, om inte annat kommer jag ju ha en nice kropp till sommaren (eller?).

Nä nu ska jag ta min värkande kropp och göra så den värker ännu mer. Hoppas mina knän och leder inte gör för ont idag. Och sen vill jag hälsa mina föräldrar och vänner.
Jag saknar er.De där med update...

Ja jo, what to say liksom. Loggat in varje dag, tänkt att " nä jag har inget att skriva och jag gjorde nog ett inlägg igår" och sedan logga ut. Jag gjorde inget inlägg igår, och om jag inte har fel så gjorde jag inget i förrgår heller. Fy skäms. Men för att uppdatera er om vad ni missat i mitt såååååååååååååååå intressanta liv så är det väll att jag har 4 veckors praktik från och med måndag på en svindyr restaurang på drottning gatan. (Hur kommer det att sluta...). Och att jag beslutat mig för att bli träningsnarkoman och köpt ett årskort på sats. Som självklart mina älskade föräldrar betalar för mig. Haha, nä men jag är fett tacksam att jag fick det, känns fel att inte få träna och walla, nu kan jag träna igen. Underbart.

Ja thats it, så intressant har jag det.Jag måste säga att hade det inte varit för...

Jag måste säga att hade det inte varit för dig hade jag inte flyttat hit. Jag letade. Så efter kärlek men insåg att jag skulle inte hitta någon när mitt hjärta befann sig här hos dig.
We love skopunkten

Då har man åkt till skolan idag, helt i onödan. Hade EN lektion och den var inställd. YEY jag åkte hela vägen och gick 25 minuter helt i onödan. kan inte ens glädjas åt motionen jag fick. Nä för mina skor läckte in...
Så jag gjorde det jag är bäst på, jag gick och kollade i affärer. Gick in på skopunkten och klagade lite och walla fick jag ett på nya skor. INTE helt i onödan.
Men nu har jag skrivit helt i onödan typ 5 ggr helt i onödan det också.
Fan.Människor på tåget del 2. Idag har vi en ...

Människor på tåget del 2. Idag har vi en blonderad kvinna i 50 års åldern. Medel låångt platina hår och en färg i ansiktet som avslöjar att hon spenderat alldeles för många timmarr i solariet. Ganska grovt sminkad alltså mycket rouch (stavning) och rosa läppar. Osv. Hon har upp till en svart jacka. Inget sppeciellt. Och sedan ett par lite för tajta jeans och ett par höga leopardmönstrade stövlar. Jag har aldrig gillat stövlar som går över knäna. Men i leopardmönster slår det fasiken allt. Fy asså... Hon sitter just nu och sminkar sig lite till. Jag ser ingen ring på fingret så jag tror jag antar hon är singel. (varför annars skulle hon se ut som en vuxen fjortis?)
Good Morning Sweden!

Då sitter man och är fast i good charlotte som gamla goda tider. Satte på en låt på deras nyaste skiva som jag gillar och nu är hela albumet kärlek. Var inte så förtjust i det först, men jovisst fan är de bra. Och nu typ dör jag lite inombords eftersom jag så gärna vill se dom. 2006 när som spelade i Sverige spelade dom i maj, jag hoppas av hela mitt hjärta att dom spelar i Maj i år med. Dock är deras turne bara lagd tills april på deras hemsida och då slutar den i australien. Hoppas verkligen dom tar en trip till norden sen med. I would totaly die!
Självklart ser jag att nätvärket dog precis så detta inlägget kommer fan inte publiceras när det ska. Underbart...

Igår hade vi dubbel provision på jobbet, det var helt feting nice. Drog in 600 bara sådär lite lätt. I love it.

Okej vi hoppas att nätet funkar snart så jag kan publicera detta.
Puss.Att välja

Hur gör man ett val
när man egentligen redan valt?
Hur lever man ett liv
som inte blir som man trott?
Hur handskas man med problem
som inte borde finnas?
Hur älskar man två
men bara väljer en?Vad är det för fel på mig?

Vad jag än gör, blir jag inte lycklig,
Vad fan är det för fel på mig?
Vad jag än kämpar mig till,
Trillar alltid allt i bitar.
När tankarna kommer fram,
Är aldrig lyckan där.
Inget verkar kunna skydda mig från mig själv,
framför allt inte han.
Den jag hoppas ska förstå och kunna läsa mig,
Ser inte ett smack av vad som händer.
Dom jag trott kunna läsa mig,
Lyssnar ej på vad som sägs.
Vad fan är det för fel på mig?
Varför blir jag inte lycklig?...Jag vill sjunka genom jorden...

Asså fy vad pinsamt. Stod precis och borstade tänderna och då kommer trollet in (Peters pappa) och frågade "hade du trevligt inatt?". Eh va? svarar jag och fattar ingenting. Ja, jag och Carola fick ju ligga och hålla för öronen inatt när vi skulle sova.
Och för er som inte fattar så hade jag och peter lite mysigt och ja.... Nu förstår ni. Fy vad pinsamt. Om han nu hörde, vilket han tydligen ganska tydligt gjorde. Så hade han inte behövt säga det. Han kunde väll låtsas som ingenting...?Jag vill sjunka genom jorden...

Asså fy vad pinsamt. Stod precis och borstade tänderna och då kommer trollet in (Peters pappa) och frågade "hade du trevligt inatt?". Eh va? svarar jag och fattar ingenting. Ja, jag och Carola fick ju ligga och hålla för öronen inatt när vi skulle sova.
Och för er som inte fattar så hade jag och peter lite mysigt och ja.... Nu förstår ni. Fy vad pinsamt. Om han nu hörde, vilket han tydligen ganska tydligt gjorde. Så hade han inte behövt säga det. Han kunde väll låtsas som ingenting...?Jag ska få träna, shaaaa lalalalalala

Det har hoppat och studsat i min kropp sedan jag flyttade hit eftersom jag inte fått träna. Men nu jävlar fick jag 2 gratis pass på Sats innan jag tecknar mitt medlemsskap och jag börjar om en timme med body pump! Me gusta!
Kommer ha träningsvärk i evigheter efter detta, fett värt. Nu ska jag dra, pussTror jag ska skaffa en ny kategori som het...

Tror jag ska skaffa en ny kategori som heter människor på tåget. Det sitter nästan alltid folk som är lite extra roliga på tåget som jag vill berätta för alla om. Men det går aldrig och när man väl hittar någon att prata med har man glömt bort dom konstiga männuskorna på tåget... Just nu sitter jag i alla fall mitt emot en överviktig rockabilly kille. Han har en grön tuppkamm. Svarta glasögon med tjocka rektangulära bågar och polisonger. Det som gjorde att jag la märke till honom var att han hade en foundation linje i ansiktet. Och när han satte sig ner ser jag att javisst är han sminkad med en lite för mörk foundation. Han har även ett par tajta cheap monday jeans trots att hans ena lår är större en hela mig. La även av någon anledning märke till att jeansen är spruckna i skrevet...
Oj oj, hur kunde jag glömma min blogg?!

Satt precis och slösurfade och funderade på om jag skulle ta en svång på drottninggatan innan jobbet idag eller om jag skulle fortsätta plugga istället. Men mitt i mina funderingar kom jag på, juste jag har ju en blogg. Undra hur längesedan det var jag uppdaterade där?
Jag isåg precis att jag låtit min blogg ligga nere hela tre dagar. Utan någon större anledning egentligen. Wow, inte likt mig. Har inte haft en tanke på bloggen haha. Men men nu är jag här.

Vad har jag gjort nu då? Ja, i måndags var det skola och sedan kom jag hem och svor lite åt livet. Tisdags ledig. Spenderade dagen med att klänga på peter och prata om meningslösa saker med honom medans han spelade något ännu mer meningslöst spel på sitt ps3. Och sen på kvällen stack jag då till jobbet och hade en bra dag där. Sedan igår var jag med ledig och typ pluggade lite och sånt, pratade med mamma innan jag stack till jobbet tidigare för att jobba. Gick bra igår med och hade himla roliga kunder. EX. en kille född -72 från förslöv som tyckte jag skulle maila honom eftersom han var singel och att han skulle ta nästa flyg till stockholm... Höhö. Men ja ni kan ju bara tänka er vilka fånar jag får snacka med om dagarna asså. Haha.

Men nu ska jag nog ta och ringa och prata lite med mamma innan jag beger mig och fixar mig och tar en mega promenad inom sats och solariumet innan jag kollar vad klockan är och ser om det blir jobb eller springa i stan.

Ska försöka att inte glömma bort bloggen så ofta mer. Haha.På banan, eller?

Hallå!
Vi kan börja med att berätta att jag är tillbaka i stockholm nu.
Även att jag har huvudvärk och vill dö.
Jag har också läxor och inlämningar jag MÅSTE göra.
Och ett jävla jobb att gå till.
Jag hinner och orkar inte just nu.
Fuck allt.
Och ändå är man omgiven av folk som inte ens accepterar att man tar de lugnt.
Lovely.Fyfan, det finns inga ord

Jag har varit med om antagligen de mest skämmiga och hemska kvällen ever. Igår skulle bli så perfekt, så bra, så roligt. Men nej nej jag lyckades tydligen göra något fel och walla så var allting förstört. Fan asså. Nä fuck allt.Förfest och Grand

Dåså, sista kvällen i halmstad innan jag ska hem och jag är super taggad!!!
Var färdig fixad typ vid 1615 men vaffan man ska vara ute i god tid. Så nu sitter jag här och de är 15 minuter tills jessika och hennes mamma ska hämta mig. Ah jag vetefan vad jag ska skriva. Taggad som tusan och ska ha en kul kväll.
Puss.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting siteBiljetten hem bokad

Jaha då var biljetten hem till stockholm bokad och klar tills på lördag. Nu helt plötsligt när den blev bokad fick jag lite smått ångest. Vill jag verkligen hem? Har jag träffat mamma så mycket som jag vill? Jag vet inte. Känns bara som att imorgon ska jag fixa och tagga mig hela dagen, sedan ha den mest awesome kvällen på länge. För att sedan hem sova 5 timmar och sedan åka till stationen och ta tåget hem till snö och kyla.
Hade räknat med att ha hela lördagen med mamma, men nu ska jag hem. Jag vet att de är bäst så för skolan och jobbets skull. Och även ska de bli kul att få en kväll med personen jag älskar på lovet, men jag älskar min mamma med och hade gärna spenderat den med henne. Men men nu är det bokat...
Imorgon blir sista kvällen, och jävlar vad den ska bli bra. Jag ska lämna på topp!
Komma tillbaka till stockholm taggad och glad.
Så får det bli.
Men trots detta fick jag en klump i magen igen. Känns nästan som att jag flyttar igen. Mer eller mindre.. Skumt.
Och nu har jag en klump i magen, vilket jag inte hade när jag flyttade. Har inte stockholm uppfyllt de kraven jag hade? Jag vet inte. Jag vet inte alls längre.
Men på lördag ska jag hem.
Punkt slut.Wonderful

Min och peters hand <3
To see you when I wake up is a gift
I didn't think could be real
To know that you feel the same as I do
Is a three fold utopian dream
You do something to me that I can't explain
So would I be out of line if I said
I love you.Blogg.se ligger nere?

Idag har (i alla fal för min del) blogg.se legat nere. Tänkte skrivit ett fint, bildfyllt, inlägg innan jag stack iväg i förmiddags. Men icke så blev de inte. För kära blogg.se låg nere och gick inte att logga in på. Love it?...

Anyway, hej! ;)
Tror jag tar och slänger in någon gammal ego-bild i slutet på detta inlägg eftersom de känns väldigt tråkigt med bara text när jag faktiskt har bilder. Inga kul bilder, men bilder. Så ja, vad har vår kära Matilda Andren spenderat dagen med idag då? Jo, hon har umgåts med sin mamma lite och sedan åkt hem till sjuk-michelle och fikat lite. Pratat om pojkvänner och sex och killar och tjejer. De som de flesta samtal mellan tjejer brukar handla om med andra ord.
Sen åkte jag hem med min fader och ja efter det har jag fan inte gjort så mycket kul.

Men jag kan ju berätta att jag nog, kanske, kanske åker hem till stockholm redan på lördag istället för söndag. Varför? Jo för att trots jag älskar att vara här med familjen så bor jag faktiskt där och en dags helg/ lov i stockholm hade vart skönt. Men vi får se när flyg/tåg går. Vill kanske festa i halmstad på lördagen också. Who knows.

I alla fall, så lovade jag ju en bild.
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting siteImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Så jag är dubbelt så duktig och lägger ut två...!Något "nytt"?

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Stenhård bild för övrigt...
(HAHAHAHAH.)Halmstad city, ahfan

En dag med sin mamma. Hela långa dagen med sin mamma. Någon gång då och då när man inte bor tillsammans med henne längre är det underbart. Eller nej, det är underbart mer eller mindre alltid. Så idag fick jag göra en av de saker jag gillar mest, umgås med min (aningen tröga) mamma.
Det började med att vi åkte in till stan och solade. Sedan åkta vi ca 600m för att parkera bilen så nära stan de bara går. I stan mer eller mindre. Vi kunde lika gärna ställt oss mitt på stora torg... Men men. Sedan sprang vi i affärer ett tag. De är en helt annan känsla att shoppa i halmstad om man jämför med stockholm. I stockholm är det långt mellan alla affärer och det finns 25 stycken av alla affärer på samma gågata. Men i halmstad, hittar man.
Jaja, anyway så köpte mamma sina första jeansleggings och en as snygg klänning. Funderade på att prova en först själv, men jag kan ju förfan inte komma med likadana kläder som min mamma, även om hon har bra smak (ibland). Men efter lite rännande och en matpaus så köpte jag ett par tajta. svarta, jeansshorts på Carlings. Satt verkligen as snyggt (eh ja min rumpa blev snygg den också). Kostade 250:-. Med tanke på så lite tyg som används för at göra shortsen är de sjukt, men så bra som dom satt är det värt de. Tänkte dessutom att om jag och tjejerna nu ska till grand på fredag, så kunde jag ha dom och en snygg partytopp på mig. (Eftersom jag inte tog med mig några klänningar till halmstad, smart som jag är).

Nu kom min katt krypandes och la sig i knät. Gud vad jag har saknat hennes spinnande och gosande. Får be peter spinna och gosa lite mer när jag kommer hem till stockholm igen... ;)

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!