Midsommar..

Ja. Trots all min ångest och oro och surhet så blev midsommar en bra midsommar slutade med att jag hängde med min ena sambo Roger till hans vän douglas. Och ja lite mat i en park i solen. Ölspel gånger 2 och ja... En allmänt trevlig kväll slutade med att vi kom tillbaka till lägenheten 0435 i morse. En mycket bra midsommar, även om jag hellre spenderat den med min kärlek.

Idag vaknade jag inte för ens 1400 (förståligt?) och diskade och käkade. Insåg att jag behövde storhandla. Åkte till Ica maxi som ligger 30 min bil och 49 minuter buss bort. Handlade för 850 spänn och skaffade mig vuxen poäng genom att handla en stekpanna och skulle ta mig hem igen. På vägen hem vägde mina kassar alldeles för mycket så ena gick sönder och efter 2 bussbyten var jag i västerhaninge igen och då kom roger den snälle och mötte mig. Så efter en spännande vardag på midsommardagen är jag nu åter hemma igen med både livet och varorna i behåll!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!