Godmorgon och godnatt

Igår kom jag inte i säng för ens 2300. Ställde klockan och när jag nästan sov tänkte jag att undra om jag behöver ladda mobilen. Mitt i natten (0230) vaknar jag och ska kolla klockan. Mobilen död... Sätter i laddaren och ser tiden och att alarmet hade stängt av sig. JÄVLA tur jag vaknade annars hade jag inte vaknat alls idag.
Vaknade 0500 igen. Kollade klockan och la mig för stt sova. Vaknade 0601 kollade klockan och la mig för att sova. 0705 ringer telefonen och min arbetsledare Carola ber mig komma tidigare till jobbet för att en snubbe sjukanmält sig. 0900 ska jag nu befinna mig på jobbet. Hade kunnat sova 30 min till men det var ju bara fett ovärt när jag vart klarvaken nu.

Well frukost och matlåda packad. Sminkad (litegranna) och borstade tänder. Ska bara klä på mig och sedan kan jag gå till tåget.

Fuck yeah.

Slutar 1600 idag. Skönt. Nu när jag börjar 0900 med blir det ju lite extra cash med. ca 80 kr extra.... Men de är alltid något. Och ikväll kommer Finaste hit. Im a very lucky woman.
Puss.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!