Wow, om en kväll kunde vara perfekt

Ja, wow säger jag bara.
I fredags var jag tvungen att sjukskriva mig från jobbet 3 dagar, förlorar "bara" 2000 kr på det. Yes...
Men detta betyder också att jag blev ledig hela helgen. Och nu tänkte jag berätta om lördagen.

Lördagen började med att vi sov länge, lilleplutt sov vidare mens jag satte mig i solen och pratade med mamma. Väckte honom och vi åt frukost tillsammans och kollade på shes out of my leage. Sedan gick vi till sjön/rudan och badade och solade på klipporna. Begav oss till donken och käkade innan vi gick till port 73 (shopping center) och köpte lite små skit som jag behövde men inte orkat köpa. Köpte lite cola och gick hem. Lagade mat tillsammans, räkor, med wookade grönsaker och pasta. Blev RIKTIGT gott. Vi kollade på pirates of the carribean. Och sedan gick jag upp och hämtade handdukar för vi skulle bada i jacuzzin. När peter öppnade dörren in till jacuzzin hade han fyllt upp allt, tänt ljus och köpt champange. Det var perfekt. Vacker så vackert.
Där spenderade vi kvällen, satt i de varma bubblande vattnet, drack champange, tittade på ljusen och varandra och njöt. En helt perfekt kväll. Så jävla vackert.

Idag har jag handlat och lagat mat. God presstation. Är ledig imorgon och sedan börjar jobbveckan.
Hard work work. Snart..


Jenny

Åh.. låter härligt :D

2011-07-24 | 16:50:08 | http://crescentsolitaire.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!