@ tåget mot Halmstad

Då sitter man på tåget mot min kära hemstad Halmstad. Sitter och funderar på om det alltid kommer vara så att jag kommer ha mina "vänner / gamla vänner" kvar i halmstad eller om jag kommer få åka till malmö en dag för att träffa michelle, och karlsskoga för att träffa jessika, och new york för att träffa frida, och spanien för att träffa becka och ja.... Ni förstår? Kommer alltid mina vänner vara kvar i halmstad eller flyttar dom sin väg i framtiden som jag gjort?

Jag blir då alltid så filosofisk och fundersam när jag sitte rpå ett tåg. Speciellt när jag sitter som nu, med min kärlek i FÖRSTA KLASS. Ni vet när man är lite bättre än alla andra sådär så sitter man ju i första klass med alla rika kostymnissar och så. Pfft!

Nämen vaffan, får ta tag i de hära med att blogga, blogga är ju ändå ganska.... underhållande. Eller i alla fall ... Intressant?
Nja, kanske inte, men wth.

Ses i halmstad tjejer. (och killar)


michelle

oroa dej inte gumman, du kommer nog aldrig behöva åka till malmö för att hälsa på mej.. kanske typ miami ... ;)

2011-07-28 | 16:43:19 | http://michellebik.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!