5 dagar senare

När man jobbar fucking hela tiden så är det inte lätt att hinna blogga. När man dessutom ska försöka tvätta, städa, diska och vara en bra flickvän och vän och dotter så är det ännu jobbigare att hinna med att blogga. Trots den datanörd jag faktiskt är så har till och med jag börjat sitta mindre och mindre vid skärmen.

Just nu har jag en NÄSTAN ledig dag. Förutom att jag ska iväg på hemligt uppdrag ikväll / eftermiddag. Så nu sitter jag hos peter med hans dator och dunkar gammal musik. Hits for kidz 1-2-3 here we go. ;)

*do-dododo do-dododo...
Jag hade aldrig trott på gudar innan jag såg dig.. *

Ja vad jag nu skrev om så ska jag i alla fall fixa och trixa till mig lite tills i eftermiddag.
Och om en vecka är det dags för halmstad. Looooove.

Tror dock ajg borde göra upp ett schema för hur jag ska hinna träffa alla jag vill. Vill träffa ALLA. Men vetefan hur jag ska hinna det. Tjejerna och min gamla klass är ju viktigast.
Tjejerna och Ida rättare sagt.

Men men, puss.IDA

åh gulle! längtar :*

2011-07-19 | 22:12:49 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!