I have missed you

Ja de är sant jag har saknat er halmstad.@ tåget mot Halmstad

Då sitter man på tåget mot min kära hemstad Halmstad. Sitter och funderar på om det alltid kommer vara så att jag kommer ha mina "vänner / gamla vänner" kvar i halmstad eller om jag kommer få åka till malmö en dag för att träffa michelle, och karlsskoga för att träffa jessika, och new york för att träffa frida, och spanien för att träffa becka och ja.... Ni förstår? Kommer alltid mina vänner vara kvar i halmstad eller flyttar dom sin väg i framtiden som jag gjort?

Jag blir då alltid så filosofisk och fundersam när jag sitte rpå ett tåg. Speciellt när jag sitter som nu, med min kärlek i FÖRSTA KLASS. Ni vet när man är lite bättre än alla andra sådär så sitter man ju i första klass med alla rika kostymnissar och så. Pfft!

Nämen vaffan, får ta tag i de hära med att blogga, blogga är ju ändå ganska.... underhållande. Eller i alla fall ... Intressant?
Nja, kanske inte, men wth.

Ses i halmstad tjejer. (och killar)Sista dagen på donken idag

I alla fall på 10 dagar. För sedan hörrni är det semester. 10 dagar i halmstad, med min kärlek min familj och mina gamla vänner. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSNART kommer det nyheter

snart kommer något stort härlove, hate, se, pain

...Sjuk men nej nej

Då kan man inte andas och ryggen går i bitar. Men eftersom man lovade sin arbetsgivare att man skulle komma idag så skulle jag inte kunna stanna hemma även om jag var döende. Nackdelen med jobb, man MÅSTE komma varje dag. Annars förlorar man bode jobbet och pengarna. Usch och fy.
 Nu är det bara idag och 3 dagar kvar innan lite semester. Och de förtjänar jag fan.
Nä frulle bulle och klä på sig nu.
What a life

Nä, när man inser att man hunnit sola ute 3 ggr på hela året hamnar man i en mindre chock. Inte nog med att manär van att ha sommarlov, och bo i halmstad. Man är van att ha solen hela tiden med sig. Men nej, här i stockholm är det aldrig riktigt varmt. Och OM det är det så förpassar sig dessa dagarna in på de dagar man jobbar. Usch och fy.

Jag börjar redan fasa hösten och ännu mer vintern. Som om det inte vore nog med det har jag börjat få dampnojja över att jag inte är 18. Om jag bara fyllt 18 hade fan allt varit lättare.
Men hang on there, bara 5 månader kvar.
5 dagar senare

När man jobbar fucking hela tiden så är det inte lätt att hinna blogga. När man dessutom ska försöka tvätta, städa, diska och vara en bra flickvän och vän och dotter så är det ännu jobbigare att hinna med att blogga. Trots den datanörd jag faktiskt är så har till och med jag börjat sitta mindre och mindre vid skärmen.

Just nu har jag en NÄSTAN ledig dag. Förutom att jag ska iväg på hemligt uppdrag ikväll / eftermiddag. Så nu sitter jag hos peter med hans dator och dunkar gammal musik. Hits for kidz 1-2-3 here we go. ;)

*do-dododo do-dododo...
Jag hade aldrig trott på gudar innan jag såg dig.. *

Ja vad jag nu skrev om så ska jag i alla fall fixa och trixa till mig lite tills i eftermiddag.
Och om en vecka är det dags för halmstad. Looooove.

Tror dock ajg borde göra upp ett schema för hur jag ska hinna träffa alla jag vill. Vill träffa ALLA. Men vetefan hur jag ska hinna det. Tjejerna och min gamla klass är ju viktigast.
Tjejerna och Ida rättare sagt.

Men men, puss.
LEDIG.... i 2 dagar

Äntligen! Efter 9 dagars arbete är jag äntligen ledig både idag och imorgon. FAN vad skönt det känns.
Idag ska jag sola, köpa nål och tråd så jag kan laga min klänning. Handla lite mat. Göra matlådor (om jag hinner). Och träna. Underbar dag.

Dock behöver jag sätta fart nu. Puss och sånt.
Jo

Jo, här sitter jag för första gången på 8 dagar framför datorn och ska inte vara på jobbet... för ens klockan 1600 i alla fall. Tuggar i mig det sista av frukosten och inser precis nu att om en timme typ borde jag börja röra mig. Så vad har jag gjort sedan senast då? Jo jag har haft ingen fritid alls, jobbat jobbat jobbat och jobbat. Men jobb ger pengar, och pengasr ger möjligheter och detta ger mig halmstad och ja... Vaffan vad jag svamlar.
Dom på jobbet kallar mig arbetsnarkoman, när vi i själva verket kom överens om att med tanke på att de flesta där får en timlön på 109 mens jag får 77 så förstår dom lite mer varför jag sliter som jag gör. Men ändå.

Whatever, imorgon och på fredag är jag i alla fall ledig. Ska bli så skönt!

Men vet ni vad nu har jag inte tid med detta mer.well suck on that

Att jobba på Donken är inte så händelserikt. Förutom när en krallig kille köper happy meal och bjuder mig på fest..."äsch jag bränner mig aldrig"

LEDIG DAG!
Woho!!!
Blev väckt 1000 av att mobilen ringde. Nåväl, snackade med mamma, värmde lunch och gjorde matlåda av de överblivna. Stoppade in en tvätt i maskinen. Tänkte hmm ingen sol ute, då får vi väll använda lite solarium sol och gick och solade. " jaja jag får aldrig färg så solar väll 25 minuter" tänkte jag lite fint... Nä... Men nu ser jag ut som en tomat i ansiktet, men wtf färg fick jag ju i alla fall...

Nu ska jag snart göra en fin fruktsallad och hänga tvätt. Love my life, typ.
Wow, om en kväll kunde vara perfekt

Ja, wow säger jag bara.
I fredags var jag tvungen att sjukskriva mig från jobbet 3 dagar, förlorar "bara" 2000 kr på det. Yes...
Men detta betyder också att jag blev ledig hela helgen. Och nu tänkte jag berätta om lördagen.

Lördagen började med att vi sov länge, lilleplutt sov vidare mens jag satte mig i solen och pratade med mamma. Väckte honom och vi åt frukost tillsammans och kollade på shes out of my leage. Sedan gick vi till sjön/rudan och badade och solade på klipporna. Begav oss till donken och käkade innan vi gick till port 73 (shopping center) och köpte lite små skit som jag behövde men inte orkat köpa. Köpte lite cola och gick hem. Lagade mat tillsammans, räkor, med wookade grönsaker och pasta. Blev RIKTIGT gott. Vi kollade på pirates of the carribean. Och sedan gick jag upp och hämtade handdukar för vi skulle bada i jacuzzin. När peter öppnade dörren in till jacuzzin hade han fyllt upp allt, tänt ljus och köpt champange. Det var perfekt. Vacker så vackert.
Där spenderade vi kvällen, satt i de varma bubblande vattnet, drack champange, tittade på ljusen och varandra och njöt. En helt perfekt kväll. Så jävla vackert.

Idag har jag handlat och lagat mat. God presstation. Är ledig imorgon och sedan börjar jobbveckan.
Hard work work. Snart..Ja jobbar man 10,5 timmar om dagen orkar man inte blogga...

Sedan i måndags har jag jobbat 10-2030... Idag hade jag så ont i fötter, knän, vrister, ben och rygg att jag var tvungen att ringa och fråga om jag kunde korta ner passet för jag klarade inte stödja på fötterna. Och de fick jag. Så börjar inte för ens 1600- 2030 idag. Skönt, speciellt med tanke på att jag jobbar 08-17 och 09-18 på lördag och söndag. Känns verkligen inte som helg, eller fredag. Känns som plåga, jobbigt och drygt. men men när väl lönen kommer så blir det nog bra. tatueringar, m m. :)

Men nu måste jag röra mig.

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!