Wall of death

God Morgon.
Då är man uppe på banan MYCKET tidigare än vanligt. Jo för här i trolhuset fär jag bor får man tydligen inte sova längre än till10.00. Shiho, jag kommer dö. Jag är ju van att sova till 1-2 tiden men icke, här är man uppe med tuppen alla dagar i veckan.
I alla fall så igår var jag på Spelning. Det var någon musiktävling med rock, punkrock, metal, hårdrock osv. Eftersom att jag fått bilden av att det bara skulle vara death metal band så vart jag inte så överförtjust i tanken först. Men dit kom jag och välkomnades av en full Peter. I alla fall så hade jag en väldigt trevlig kväll faktiskt. Visade sig att det var många trevliga rockare som samlades på sådana ställen. (Varför fanns inte sånt i halmstad??).
Men Peter och hans band hade ju publiken med sig kan man säga så dom vann igår och får spela i semifinal (eller något sånt). Grattis typ.
Nä men det var faktiskt awesome.
Dock kan jag ju fortfarande inte säga att Wall of death och mochar är min grej.
Men men de kommer väll.


Frida

"Om mig

Välkommen till min blogg. Jag som skriver här heter Matilda (ganska uppenbart) och bor i Halmstad. Jag läser Hotell & Restaurang på Sturegymnasiet."Dags att ändra ;)

2011-01-22 | 16:11:54 | http://friidaus.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!