Söndag = städ-dag....

Ja då var det söndag igen.
Denna söndagen är inte riktigt som alla andra söndagar.
Hade det varit söndag i halmstad hade jag antagligen fortfarane sovit. Och när jag väl hade vaknat hade jag tryck i mig en chokladbit och sedan insett hur brutalt bakfull jag vart. Men nej, idag vaknar jag upp i rummet jämte mitt eget och är inte det minsta bakfull. Klockan är 11 när jag vaknar och jag går ner och äter en nyttig frukost. Jag blir informerad med att söndag är städdagen i detta hushåll och sedan lämnad ensam med den andra.
Städ-dag? Okej, vad förväntas av mig då? Ett kliniskt rent hus med inte en smutsfläck? Isåfall har dom ju skaffat fel inneboende tjej känner jag. Jag tycker ju dessutom att mitt rum ser rent ut som det är så vet inte riktigt vad det är jag ska städa. Dammsuga behövs ju knappast efter 3 dagar och ja... Allt annat ser ju rent ut i mina ögon så vet inte riktigt vad jag ska göra. Men ja, får väll fråga min exellenta vän här vad de är som ska göras.Johanna

HAHA!! Det insåg jag typ direkt när jag flyttade dit... jag fick torka spisen... lovely (y)

2011-01-23 | 22:48:11 | http://mariamichaelas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!