Och så blev klockan halv 3 ...

Igår satt jag uppe till halv 4 på morgonen och gjorde ingenting. Lovade mig själv att idag skulle jag sova tidigt, men nu helt plötsligt är klockan halv tre mitt i natten. VAFFAN helt seriöst.
I alla fall så har jag hittat att sats som ligger kanske 1 km från min bostad i stockholm har massor av roliga pass som jag vill träna så kommer nu att önska mig ett träningskort i födelsedags present. (dels för att jag älskar pass och för att om jag nu får det i födelsedags present och har det i min plånbok hela dagarna borde jag känna mig pressad att träna och inte komma på massor av ursäkter).
Sedan har jag letat runt efter Muay Thai träning. Det finns FÖR mycket att välja mellan alltså. Först hittade jag några stycken som lät bra. Men det dök upp fler hela tiden och nu har jag ett tiotal som jag valt bort några en efter en. Så nu återstår 3 stycken vettiga som både är hyfsat billiga och verkar ha bra klubbar.

http://www.stockholmmuaythai.se/ - lovande
http://www.sveamuaythai.com/index.html - billigt och bra tränare
http://boxingcenter.se/ - både kick- thai och mma som man kan blanda


Ja det var för att jag skulle kunna komma ihåg hemsidorna för min egna del.

I alla fall så är det tyvärr ca 45 minuters restid + gåtid på ca 20 minuter till alla ställen. Vilket suger. Men annars verkar dom bra så ska ha kontakt med allihopa och se vilket jag vill ha sedan. Thaiboxningen måste man ju fortsätta med, speciellt om man ska bo i stockholm där 100 pers blir nerslagna varje dag. Typ.


Nej nu ska jag fasiken sova. FY matilda inte sitta uppe såhär sent på nätterna.
God natt.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!