Nyår, eh ja.

Denna nyår har varit helt jävla kickass. Den blev inte den galnaste kvällen i mitt liv, och inte heller slutade den med katastrof. Jag hade helt enkelt bara en helt jävla awesome kväll med så mycket folk jag tycker om att jag vet inte vad.
Kvällen började med att jag träffade john och maja och sedan tillsammans med dom tog bussen (hämtade upp charlie) till Wille. Där var det massa trevligt folk och jag hade as trevligt. Sedan vid 23 typ beslutade sig Johan, Joel och Philip att dom skulle till en tjej som heter Maria. Jag som inte träffat dom på as länge tyckte att vi skulle åka dit med så jag, maja och john tog en taxi dit och ja. Sedan var vi där. När man minst anar det så kommer Jonas, Alle, Sebbe och hela konkarången med folk jag tycker om dit. Helt jävla awesome.
Käkade tacochips och pratade med alla jag tycker om. Åh så trevligt jag hade.
Sen vid typ 2 tiden skulle jag träffa jim lite, men det slutade med att jag hängde med honom och viktor hem och satt och åt mig nykter så att jag nu idag inte har någon baksmälla alls!
Ultimata avslutet på nyåren var en fet jävla kebabpizza nyss. Perfekt.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
TACK alla för en kanon nyår.Kimpa

Vad kul för dig att du fick fira nyår med alla du tycker om :) Ha ett trevligt 2011!

2011-01-02 | 00:13:36 | http://kimberlyfakkinggreko.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!