Musiken som får mig sakna, minnas och le

Nu sitter jag här.
Ensam.
Funderar och tänker, som man aldrig ska göra när man är ensam. Jag har verkligen förstått att människan som fortfarande sårar och plågar mig aldrig kommer se på mig som han en gång gjorde. Egentligen borde jag ta mitt egna råd och inte låta någon sådan person förstöra något, eller få en att må dåligt. Men det är ett svårt råd att följa.
Men jag har nu äntligen kommit på hur jag ska få magontet och tankarna att försvinna och itället bli glädje.
Sedan fuerteventura så har jag ett par låtar som ger mig gåshud. Inte för att dom är så förbannat bra egentligen, utan för att när jag hör dom kommer samma känsla som jag hade när jag lyssnade på dom där nere fram. Känslan jag hade när jag skrattade, flörtade, dansade, pratade, levde. Känslan som inte kommer att försvinna. Egentligen borde jag skapa en lista på spotify med låtar som får mig tänka på lyckliga tillfällen som jag kan spela när jag är nere. Det var faktiskt en riktigt bra ide.
I alla fall så tänker jag på livet, mitt liv. Vad vill jag med livet? Att jag ens frågar det är lustigt eftersom att jag vetat så länge vad jag vill åstadkomma med livet. Jag har haft min plan så länge...Och äntligen om 2 veckor börjar det. Om 2 veckor börjar del ett av mitt liv. Jag ska till stockholm och göra det jag är bäst på, leva. Inga små tjafs, inga motgångar, inget ska få hindra mig nu. Nu jävlar ska livet bli en gåva.

Nu sitter jag här och ler för mig själv, nu hör jag låten som absolut kommer finnas i hjärtat hela livet. Hur sugig den egentligen är. Sitter och ler som en fåne och har gåshud på hela kroppen.
Fan asså, nu ska ni få se på ett och annat i bloggen. Fy dan asså.irene

fin blogg!

allt bra?

2011-01-07 | 02:11:50 | http://xoocute.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!