JÄVLAR vilken kväll

Hahah, asså jag vet inte ens hur jag ska börja att berätta om kvällen. Det finns så mycket barnförbjudet som jag vet att dom föräldrar som snokar på min blogg då och då inte vill veta. Men jag kan väll berätta delar av det som hänt.

Det började i alla fall med att jag, becka och matilda sprang till bussen mot kärleken. På bussen befann sig madde, stina och frida. Vi åkte till kärleken och blev välkomnade av tretusen rökande puckon. Trevlig som jag är gick jag rakt förbi dom och in i värmen.
Under kvällen spelade vi i alla fall ölspel.
Och efter att hällt i oss en del, mest jag, så beslutade jag mig för att delta i att spela beerpong. Ett hett tips från mig är att inte byta ut ölen mot shots. Då blir man packad.
För er som inte vet vad beerpong är tog jag hjälp av älskade wikipedia.

Beer pong eller ölpong är ett dryckesspel i vilket deltagarna försöker kasta en bordtennisboll i en eller flera plastmuggar delvis fyllda med öl på var sin sida av ett bord. Spelet har oftast två lag med två spelare i varje, med ett lag på varje sida av bordet. Det finns inga officiella regler, men oftast finns mellan sex och tio plastmuggar placerade i en triangel på varje sida. Antalet spelare kan också variera, från en till tre eller fler.När bollen landar i plastmuggen måste det försvarande laget konsumera all öl i muggen som träffades.

I alla fall så tog jag och sov ett tag efter detta spelet och vände magen ut och in någon gång. Sedan var fröken party pingla på g igen. Haha.

De har hänt så sjukt mycket kul som jag vill berätta om men tyvärr går det inte för dig. Man måste ju vara anständig?.... HHAHAHAHHA.

I alla fall kanske bilder kommer sedan om det blev några normala när frida har lagt upp dom haha.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!