Hälsa på på skolan

Jag vaknade idag av mitt alarm som vanligt. Det började spela och jag började svära ord som ej bör nämnas i mitt huvud. Sen när den spelade som högst kom jag på "SHIT " väggarna här är tumma som halm. Alla andra vaknar av alarmet. Jag kastade mig över alarmet och lyckades få av det. Antagligen var det för sent men bättre sent än aldrig...
Började morna mig i sängen då jag hörde klart och tydligt någon hosta i rummet jämte och någon gå upp i rummet mitt emot. Jomenvisst väggarna var verkligen as tunna.
Nu när jag redan väckt hela huset kunde jag lika gärna väcka mig själv med. Så morgonrutinerna började som vanligt, dock fick man slåss om badrummet och vara tyst som en mus hela tiden vilket kändes jätte konstigt med tanke på att jag brukar sätta på hög musik sjunga och dansa omkring. Men att vara tyst är väll något man lär sig med tiden här i stockholm.

Nu ska jag gå och äta frukost för att sedan spatsera, helt själv, till tåget ocg åka till skolan för att titta. Och hell yeah att jag är nervös.
Men sånt är livet, ni får en update efter skolan med.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!