En underbar dag, eh ja

Dagen idag har varit helt kanon faktiskt.
Började med att mamma sa att jag kunde ta sovmorgon idag och började alltså 10.30 med idrott. Helt underbart, jobbigt men kul. Conny aka. idrottsläraren sa att jag låg på MVG nivå och att omdömet jag skulle få till stockholm var mycket bra. *HIGH FIVE!*
Sedan hade vi lunch och efter det hotellkunskap där vi typ chillade och sedan blev det kramkalas till 110%. Åh sista dagen i skolan, sista dagen på sture. Det kändes skönt, men sorgligt. Det ska bli underbart att få slippa den förbannade sture. Men sorgligt att jag ska lämna klassen som jag tycker så mycket om.
Men sista dagen avklarad. Check!

Nu har jag precis tagit ut kladdkakan som jag bakade till imorgon (åh nej flickor det blir mer kalorier än så) och ska nu sätta fart och se vad jag mer vill bjuda på.
Ikväll ska vi se om jag antingen ska börja packa eller sticka ut. Men skönt vilket som.

BTW så kom min jacka med paket idag. Kastade mig över paketet nu när jag kom hem efter skolan. Provade jackan och gud va bra den satt, helt underbar. ME GUSTA! Nä tror jag ska stå och spegla mig i den ett tag till. Haha. ;)

Ciao.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!