En sista fest i halmstad

Då har min sista lördag i halmstad passerat. Vad hände med den då?
Ja, jag tänkte ju publicera att argt inlägg igår kväll men de var nog tur att jag inte gjorde det eftersom kvällen blev kanon tillslut.

Vid typ 21.30 begav jag mig till Gustav där Danne skulle firas. (grattis). När jag kom dit var det ett ganska litet hus och kanske 25 pers. Hade förväntat mig mer så blev lite besviken. Men jag satte miug med tjejerna vid ett bord och drog igång lite ölspel. Och ja, de fortsatte vi med mest hela kvällen fram tills klockan kom in på småtimmarna då vi övergick till att sjunga och dansa. På något vänster fick vi också alla killarna att börja klä av sig vilket var en mycket spännande process. Med ett gäng fulla, taggade killar utan tröja så blev det både dance battle och ett och annat dumt påhitt. Haha ;)
Stötte även på ett ex som var på festen. Trodde att det skulle förstöra men konstigt nog var det bara trevligt att kunna festa tillsammans utan något problem alls. Ni vet hur det brukar vara mellan ex och så ju? Men men de gick ju bra det också. Förutom att jag i mitt aningen sinnesförvirrade tillstånd beslutade mig för att ta bussen till stan så gick kvällen utmärkt utan problem. Ja, i stan tog ju jim hand om mig så det var ju inte riktigt ett problem det heller men ändå.

Nä nu ska jag dricka och ligga och känna hur magen stabiliserar sig från gårdagens intag.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!