Dag minus 2

Idag är det dag minus 2. Alltså 2 dagar innan mitt nya liv börjar. -2.
I alla fall så har jag varit uppe med tuppen idag och åkt till Ullared med mamma för att införskaffa saker till flytten. Köpte bla en livsförbrukning av puder, haha. Tror jag ska fota sakerna jag köpte för hittade ovanligt mycket idag.
Men så var jag även inne i skoutförsäljningen som finns utanför och tror ni inte jag hittar dom snyggaste skorna jag sett i mitt liv. FÖR FUCKING 100 kr. 100 kr för dom snyggaste skorna jag sett i mitt liv!??!?! Och vad händer då?! JO dom finns BARA i fucking jävla stl. 35. Inte ens om jag skär av mig tårna går mina fötter i dom (tro mig jag testade). Trodde jag skulle börja gråta. Funderade ett tag på att köpa dom bara för att få ha dom och tittade på, men insåg snabbt att min budget inte riktigt täcker den sortens av köp. Men hallå 100 kr och dom fanns bara i 35. Jag gråter inombords kan jag meddela. Köpta en ny töjning och en vibrator istället, men inte ens det kunde trösta mig. Jag ville så gärna ha dom perfekta skorna.
Men NEJ NEJ....

Nu ska jag i alla fall snart åka och klippa mig. Hoppas på att hon inte snaggar mig helt nu. Och om jag har tid efter det så ska jag gå och boka tid för flätor imorgon. Och om jag inte hinner så ska jag bara gå dit och tvinga dom göra nya.
Nä ska nog resa mig efter min powernap och börja kolla på sakerna jag köpte idag. Och kanske börja packa?

2 dagar kvar... OMG!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!