Att leva sin dröm

Nu denna helgen när jag haft lite tid att ta det lugnt och tänka. Har jag kommit på att jag fan är rätt awesome. Jag har uppnått ett mål. Kämpat för att få min dröm besannad. Och here I am. I stockholm. Men killen jag älskar.
Sedan andra gången jag besökte stockholm (ca 2½ år sedan) så blev jag kär i stan. Jag älskar tunnelbanorna och tågen. Jag älskar dom röda bussarna. Jag älskar att det är en tjej som pratar och säger nästa hållplats. Jag älskar allt folk. Jag älskar de stora husen och långa gatorna. Jag älskar möjligheterna. Jag älskar människorna (inte dom snobbiga bratsen dock...). Jag älskar faktum att man behöver åka brutalt långt för att se en skymt av landet. Jag älskar att man måste åka till skansen för att få se kossor. Jag älskar mer eller mindre allt.
Redan efter den gången, när jag gick i 8an. Började jag kolla efter gymnasium i stockholm. Allt jag ville var att flytta till stockholm. Men fick jag, kunde jag och blev det så? Nej.
Men i 2½ år gav jag aldrig upp hoppet eller drömmen om att få flytta och leva här. Aldrig någonsin accepterade jag att någon skulle hindra min dröm. Och nu efter 2½ år, vart bor jag då?
Jo, i Stockholm.
Jag känner verkligen att jag lever i min dröm. Inte är man piggare på morgonen när man ska till skolan. Inte är det roligare att ha prov och tester och inlämningar. Inte heller går det fortare att ta sug till skolan. Det är inte varmare utomhus och inte heller är alla människor mig till behag. MEN allting känns lite lättare eftersom detta är min dröm. Min dröm om stockholm. Jag lever mitt liv och har fullföljt min dröm, varför skulle jag då ge upp den för att det är kallare, jobbigare och tråkigare? Nä, allt blir lättare för nu känner jag verkligen att jag kan göra vad jag vill.

Efter detta har jag en ny dröm. Att få flytta utomlands och jobba på turistorter. Och nu vet jag, att jag kan, och kommer kunna uppfylla den drömmen. För jag slutar aldrig kämpa för det jag vill.
Och även om detta inlägget är ganska enformigt, och kanske ganska egotrippat, så känns det kanon för mig att få dela med mig om hur stolt jag är över mig själv. Och hur jag vet att vem som helst kan göra precis vad jag har gjort.

För jag lever min dröm.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!