1 - Om mig

Okej here we go.
Om mig

Jag heter Hanna Matilda Andren och föddes i Halmstad och har här bott i hela mitt liv.
Vad kan man säga om just mig då? Ja, som jag själv ser mig så är jag en ganska glad tjej, i alla fall numera. I 7-9an var jag mest pain in the ass för alla och var arg och sur 90% av dagarna och glad de övriga 10 %en. Ingen hit att umgås med mig då med andra ord.
Jag är envis och vill alltid ha min vilja igenom, vilket jag lustigt nog nästan alltid får. På ett eller annt vis i alla fall. Bortskämd snorunge skulle nog vissa kalla det, men jag tycker bara att jag har en talang att övertala folk att göra som jag vill. Brukar ju alltid testa olika tekniker, man brukar kunna märka på folk vad som funkar bäst på dom efter bara ett litet tag.
Jag är också väldigt målmedveten, vill jag uppnå något och har beslutat mig för det, så fan blir det så. Då finns det inget som kan hindra mig. (Se bara om stockholm).
Jag har ett blandat självförtroende. Alltså att ibland kan jag känna mig äcklig och ful och inte vilja ha kontakt med någon. De är oftast de dagarna jag blir nere. Men oftast brukar jag ignorera detta och finna de positiva sakerna hos mig själv och på så sätt ha ett rätt gott självförtroende. Och på så sätt kan jag också bjuda på mig själv. Jag är inte rädd för att göra bort mig eftersom hellre de än att sitta i ett hörn och göra ingening.Saker jag gillar:
God mat
Kärlek - även vänskapskärlek you know
Att träna
Att hitta på saker
Att resa
Att ha otroligt kul och alltid vara på top
Min katt

Saker jag ogillar:
Folk som inte respekterar mig
Äcklig mat
Felbehandling
Folk som inte vill förstå saker
Att ha tråkigt
Att känna mig ensam


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!