02 – Min första kärlek

Dags för nr 2.
Min första kärlek

Min första kärlek träffade jag när jag var 14 år. Första gången jag träffade honom var på en Mc-träff i Holland (av alla ställen?) Jag kände inte direkt att jag var intresserad av honom då utan tyckte bara han var snygg och charmig. Sedan 2-3 veckor senare träffades vi igen på en Mc-träff, denna gången i Norje (samma ställe där sweden rock har sina spelningar). Det var där jag fick känslor för killen. Vi tittade på soluppgången tillsammans, låg i gräset i skuggan under ett träd och höll varandra i handen och bara pratade om allt. Och ja, vi bara var helt enkelt.
Efter träffen pratade vi och hade kontakt varje dag. De ledde till mina starka känslor för denna killen. Vi talades vid och smsade, pratade på msn, varje dag i 6 månader innan det tog slut.
Killen från träffen, min första kärlek, bodde nämligen i Stockholm och jag här i halmstad. Hur mycket känslor vi än hade för varandra funkade inte ett förhållande mellan en 14 åring och en 16 åring med 50 mils avstånd. Det gick helt enkelt inte.
Men i alla fall så var denna galna stockholmaren min första kärlek.
Peter.

Min och peters hand <3


emelie

fan vad komiskt det känns att vi skrev om samma person i det här inlägget!

2011-01-17 | 22:37:28 | http://rockcandy.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!