Pannkakor a la matila

Idag beslutade jag och mamma att jag borde stanna hemma eftersom jag är sjuk och vi har kök och idrott. Så för en gångs skull lyssnade jag på min mors råd och stannade hemma. Imorse när jag vaknade så var jag sugen på pannkakor så lilla sjuka jag gick ner och stekte ett gäng sådana. Nu har jag precis ätit upp hälften av dom och ska antingen kolla på sex and the city, new moon, eller läsa. Svåra val.Johanna

Svar: Nej det får han inte göra. Om hans "själkåthet" tar över så är han ingenting att ha Matilda, då är han tamefan inte värd dig!! Hoppas han fattar vad han har inte det är för sent!!

Åh näe!!! Men du förstår mig nu alltså? Vi får ta en fika igen snart tycker jag!Jo då det rullar på, segt dock.. känns lite som att jag står och trampar på ett och samma ställe. kommer lixom ingenstans och det händer ingenting, samma visa om och om igen. Vägrar också inse att jag kan sakna en viss person... -.- jobbigt och se honom i skolan osv.. (och nu syftar jag på A)Annars med allat annat är det cool!

2011-02-17 | 15:15:05 | http://mariamichaelas.blogg.se/
Johanna

Ja okej, men dåså. Då ordnar det sig nog ska du se :)

Ja men absolut :D Klart vi får göra det!!Usch det är verkligen inte kul.. men jag vet inte om det är för att jag saknar HONOM eller NÅGON, alltså förstår du? Gaaaah detta driver mig till vansinne!

2011-02-17 | 18:23:06 | http://mariamichaelas.blogg.se/
Johanna

Hm, det suger ju!!! Typ stort! :(

Men nu är han som död för mig, vill inte veta av svinet!!!!

Jaa du, jag vet faktiskt inte riktigt :O Typ CHILLA bara ^^ Leka?? :D

2011-02-17 | 22:39:50 | http://mariamichaelas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!