Ny jobb intervju

Ja klockan är 0632 och hade jag bott i halmstad hade jag fortfarande sovit.
Idag är det en pissdag i skolan eftersom vi börjar med 3 timmars varmkök. Och jag HATAR kök. I alla fall så fick jag ett samtal igår om att jag fick komma på en jobbintervju om ett telefonförsäljarjobb på hornstull idag. Hornstull... säger mig ingenting. Men men hjälp av sl kunde jag komma fram till att det låg ganska avskilt från dom trakterna här i stockholm som jag faktiskt börjar hitta i så det kommer bli spännande.
Slutar vid 1515 idag så kommer åka direkt till horsntull även om jag inte ska vara där för ens klockan 17. Känner att jag behöver tid på mig att hitta dit jag ska.

Idag är jag söt som en prinsessa. Har mina höga jeans på mig, och svart linne, med svart kofta på. Men de är inte så speciellt utan håret är det som gör det. Jag har en lös söt liten fläta. En sån som bara hänger i nacken och knappt håller ihop. Jag ser så oskuldsfull ut utan mina flätor nu så ni vet inte vad. Kind of cute asså. Haha.

Okej klockan är 36 och jag ska gå senast 48. Ja så vad ska ajg mer skirva än att jag inte är det minsta taggad på att gå ut och gå nu. För i takten jag går så blir man svettig rätt snabbt och när man är framme är man svettig, och ja de luktar som det låter. Äckligt som fan. Då ska man sitta och trängas på morgontåget och lukta svett och se dum ut. Mmh bättre måndagsmornar kan man ju ha. Önskar att vi i halmstad hade lov vecka 8 som dom i halmstad också, men nej nej vi har vecka 9... Vad betyder det? Jo att vi har 2 veckor tills lov medans halmstad bara har en...
Rättvist. Nja.
Fan kom precis på att jag måste hitta praktikplats också. Ska praktisera vecka 12-16... Lovely.
Nej nu ska jag klä på mig det sista och gå. Hemma igen om ca.. 16 timmar. Livet är inte rättvist.
Hej.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!