Misstag?

En kärlek har aldrig känts så äkta som när den blir sårad.
Men kanske måste den bli sårad för att sedan uppskattas som den borde gjorts från början?

Rörigt?
Nej, men jag sitter här och blir filosofisk efter att ha sett alldeles för många sex and the city avsnitt (laddade ner alla boxar igår). När jag funderar över livet, kärleken och allting som tas upp i avsnitten av vår käre skribent carrie bradshaw kan man inte låta bli att fundera.
Jag tror personligen att citatet "man vet inte vad man har för ens man förlorat det" stämmer utmärkt. Jag har av erfarenhet själv insett att när man förlorar något/någon så märker man verkligen vad just denne betydde för dig. Därför har jag också kommit på att kanske, man måste förlora det man älskar för att sedan få tillbaka det och kunna uppskatta det till dess fulla värde?.. Dock måste man ju hitta ett sätt att få tillbaka det också. Men i den frågan tror jag att om det är ödet att man passar ihop så kommer man föras tillsammans igen. Somewhere, somehow.

Anledningen att jag tror så mycket på detta är ju att det har bevisats för mig nu. Och bekräftats. Killen jag ALLTID drömt i hemlighet om, killen jag bara i hemlighet drömt om att få vara tillsammans med, har jag fått tillbaka. En andra chans. Och nu, nu vet jag precis vad han betydde/betyder. Och på de viset kommer jag aldrig att begå samma misstag som jag en gång i tiden gjort.

Well, kanske är livet ändå till för att begå misstag och lära sig av dom...

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!