Hur kan små saker göra så ont?

God morgon.
Idag sitter jag hemma och har huvudvärk, ont i magen, kallsvettas och små ont i hela kroppen. Wonderful.
Nu har det gått 2 veckor exakt i stockholm och detta är första dagen jag är "sjuk". Så nu hoppas vi att det går över till imorgon så jag kan gå till skolan då. Och så jag orkar göra något mer också.. haha.
Tror jag håller på att få mens också... Pstaven gör ju lite som den vill så hade ju mens nere på fuerteventura från typ den 24-26 december. Och nu den 3 februari känns det som att det ska komma men jag vet inte. Men men vi håller tummarna för att den blir rädd av detta inlägg och inte kommer alls.

Idag ska jag ligga i sängen hela dagen och bara vila. Ta lite tabletter och sedan vila.

Men de som rubriken handlar om nu är en sak jag funderar över.
Hur kan små små små saker som sägs eller görs kännas som en kniv i hjärtat?
När någon man verkligen litar på och bryr sig om säger en sak, som egentligen kanske inte är illa menad, hur kan de då kännas som något kastar ett spjut i magen och stampar dig på tårna med stilett-klackar?
Varför gör små saker så ont?Johanna

Det undrar jag med!

2011-02-03 | 15:11:30 | http://mariamichaelas.blogg.se/
michelle

amen du ska ju inte gnälla jag har fortfarande mens !!! jag ska tala om för dej att på mån så har kjag haft de i 7 fucking veckor !!!! de är INTE OKEJ !!!!

2011-02-04 | 19:34:59 | http://michellebik.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!