Helg och sjukdom

För normala människor i min ålder taggar man helg nu. Själv taggar jag inte direkt. Visst ska det bli skönt, men jag tror jag håller på att bli sjuk, dö eller bara är utarbetad. Så helgen kommer bestå av så mycket vila jag bara kan.
Dock kommer Faster Marit upp till huvudstaden nu i helgen så ska träffa henne vilket jag ser fram emot mycket. Hon är en av dom där vuxna människorna som aldrig riktigt blir helt vuxna utan alltid är en liten tonåring innuti. Nämen hon är riktigt tuff. Och sedan frågade peter om inte han kunde få träffa henne, vilket var precis vad jag hade hoppats på att han ville. Så det ska bli superkul. Jag är säker på att efter lite girl talk vill hon med se vad de är för slummer jag hittat här uppe ;)

Sen kan jag ju medela att jag är så trött på att gå dom förbaskade 25 minuterna att jag håller på att spy på det. Igår när jag gick och de vräkte ner snö höll jag på att börja gråta asså. Inte nog med att det är långt, kallt, mörkt, nejnej. Jag ska självklart ha fått något fel med höften nu också så varje steg jag tar känns som höftkulan skaver mot lårbenet... Och sen som topp på det hela så får jag ont i ryggen och i axlarna av att gå med. Livet är rättvist ibland, inte...
Nu ska jag ut i snön och gå till det förbannade fucking tåget. Idag kommer inte bli nådigt med mitt humör. Redovisningar och prov har vi med.
Fuck.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!