Hade jag en blogg?

Satt igår och loggade in på bloggen men sen så bara nej... Kom på att jag är ingen storbloggare som alla blir ledsna om jag inte uppdaterar, så varför lägga ner tid på att komma på något att skriva när jag egentligen inte orkar? Nä precis. Så jag struntade i det helt enkelt.
Men idag har jag tid över. Lite granna i alla fall.
Igår så träffade jag i alla fall faster Marit på älvsjö-mässan och käkade en fish N chips för 155kr ( rena fucking rånet med tanke på hur lite sås man fick till). Och satt och snackade skit om allt och inget. Tog sedan en MEGA omväg till statoil för att köpa cola och godis i typ 15 minus. Så jovisst var jag kall när jag kom hem.
Men jag kollade på Sex And The City tills klockan 00.20 typ och sedan somnade jag som en stock.
Första natten jag sover själv nu förutom när peter var sjuk. Vaknade i morse och kände besvikelse för han inte kommit och lagt sig inatt när han kom hem. Men jag får kanske en förklaring sen?...

Nä nu ska jag torka håret och klä på mig.
Jobb från 15-20 idag. Måste kolla tågen.
Crap.


Frida

hade vart såå coolt om du hälsat (a) jag hade dött, bokstavligt talat ;)

2011-02-13 | 10:22:53 | http://friidaus.blogg.se/
JOSEFINE ANERLAND

svar; det är ju ganska "lugnt", asså aa lugn musik o sånt. och det var jobbigt för musklerna, men skönt som fan var det! :)

2011-02-13 | 21:54:11 | http://josefineah.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!