En dag med en ny familj

Vaknade i morse av att trollfar kastade sig över mig i sängen. Klockan var inte slagen 10 än och jag höll på att bli sur, riktigt sur. Speciellt eftersom han väckte mig ur en fin dröm jag hade. Han frågade i alla fall om mina planer för dagen,, som visade sig vara ingenting och då la han lite fint in att han tyckte jag skulle följa med honom, trollmor och trolldotter på shoppingtur. Jag kom med ursäkten att jag inte hade några pengar men han insisterade på att betala. Sagt och gjort. Jag gjorde mig i ordning och sedan följde jag med.
Jag hade hoppats på att det skulle bli forum nacka vi stannade i eftersom att där finns new yorker som garanterat skulle göra mig nöjd. Men icke, vi begav oss istället till farsta centrum där dagen blev ganska trevlig faktiskt. Jag shoppade INGET och lärde känna både troll mor och trollfar en hel del till. Kändes faktiskt som jag kunde vara lite lite bekvämare med dom nu. Och dessutom kändes de nästan som att dom tycker om mig, lite i alla fall.
Efter en LÅNG dag med flängande över hela stockholm och lite till kom vi hem. Åt en halchaskig middag med varma mackor som var super gott. Och sedan har jag bara legat i sängen kollat på marmaduke och ja lite filurat (som madde brukar säga). Dock filurar jag inte, vet inte vad filura är men de låter kul. Läser det hela tiden på maddes blogg så varför inte. Filura, hahahah vilket ord.
Egentligen vill jag sova nu. Men jag är rädd att jag inte somnar och ligger och tänker istället. Suck it up bitch och sov.

Well natti natti.


madi

haha fillura xd

Hoppas du har det bra!!!!!

2011-02-20 | 21:20:05 | http://madimade.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!