Dag 26 – Mina rädslor

Vi kör vidare...

Mina rädslor

Vad är jag rädd för? Pfftt... Jag är Matilda jag är inte rädd för något för jag är så supertuff ju!
Eller...?
Nä men jag har en del saker jag är rädd för, precis som alla andra. Jag är rädd för:

Spindlar - Alla som känner mig vet hur jag börjar gråta och skriker när jag ser en spindel. Vad det är som är så hemskt med spindlar vet jag egentligen inte. Dom har många ben är läskiga och elaka och gör nät från sina rumpor. Dock har jag varit med om 4 saker som gjort min fobi värre, eller kanske till och med är det dem som skapat de.
1. När jag var liten blev en kompis biten av en spindel hon höll i handen ochd et blev ett märke..
2. Jag hittade ett spindelbo i trädgården. Det såg ut som en svart tennisboll och jag trodde det var en boll så jag petade på den och då löstes sen upp och 10000 små mini spindlar klättrade överallt! Det var hemskt.
(Jag försökte sedan elda upp dom och dränka dom men de gick inte).
3. Jag vaknde mitt i natten av att något trillade i mitt ansikte och såg sedan en stor spindel krypa vidare i sängen.
4. Vaknade en natt av att jag svalde något och insåg snabbt att det måste vart en spindel.

Känslor - Inte så väldigt roligt och fantastisk rädsla precis. Men jag är en person med så mycket känslor att jag vet inte vad. Och genom att jag blivit så otroligt förstörd, krossad och sårad så många gånger så föredrar jag att inte visa för mycket känslor och att inte prata om de djupaste känslorna. Helst inte alls om de är saker jag tror kan skada mig. Jag är extremt rädd för att lita på folk, för jag tror bara dom ska såra mig då. Och jag är livrädd för att älska någon, och berätta för personen hur mycket den verkligen betyder för mig. För om den vet det, så vet den hur mycket den kan såra mig.

Att inte mitt liv ska bli som jag vill - japp så är det. Jag oroar mig jämt och ständigt om att jag kanske inte ska kunna uppfylla mina drömmar. Att jag aldrig ska komma utomlands. Att jag inte ska hitta den perfekta mannen. Att mina barn inte skulle bli som jag önskar. Att jag inte får ett drömjobb osv.


Johanna

Typ, jätte blä!!!!

2011-02-03 | 22:15:55 | http://mariamichaelas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!