Dag 25 – En första

En första

Vad menar dom egentligen med detta? Det jag tänkte på är verkligen det första.
Första gången för allting.
Första steget.
Första tanden.
Första klippningen.
Första gången hos tandläkaren.
Första gången i skolan.
Första kyssen.
Första kärleken.
Första sexet.
Första gynekologen.
Första gången man klarar något nytt.

Det finns så mycket första. Att jag vet inte vad jag ska skriva om.
Men eftersom jag är helt uppe i kärlek dagarna i ända skriver jag lite kort om första några saker.
Första kyssen - Om man bortser från alla dumma lekar på lågstadiet, dumma ryska posten och tvångspussar så var min första riktiga kyss med peter. Det var på mc- träffen i norje (sölvesborg). Vi var på väg hem vid 1-2 tiden på natten från stranden och en studsmatta. Han ville ha en godnatt kram, och vi kramades och sedan ledde det till en kyss. Antagligen en värdelös äcklig kyss från min sida, men en kyss. Min första riktiga kyss.
Första kärleken - Ja när vi ändå är inne på honom och träffen och allt så jo, även min första kärlek blev peter. Lite underligt hur det blev så, och så snabbt. Genom 3 dagar i holland och 4 dagar i norje så blev han min första kärlek. Han överrumplade mig med kärlek, uppskattning, skratt, romans och självsäkerhet. Jag föll pladask för honom. När vi skiljdes åt på träffen var jag övertygad om att han aldrig skulle höra av sig, att jag bara var som man säger en semester flört, och att jag aldrig skulle få se honom igen. Men redan någon timme efter vi lämnat varandra hörde han av sig. Och vi sågs igen. Och ja, han blev min första kärlek. Och än i dag 2½ år senare är han inte bara min första kärlek, utan även min kärlek.
Första sexet - I denna första, är jag inte så säker på vad jag ska skriva. Eller snarare vad jag BÖR skriva. Jag skulle kunna berätta i detalj men jag tror ingen är intresserad av detta heller. Men kan jag berätta att även detta hände med peter. Det var på höstlovet hemma hos mig när jag bodde på margaretagatan. Och vi hade pratat om det lite granna. Han ville först inte men jag var 14 år och ville göra det. Så han fick hämta en kondom från mitt rum (vi var i källaren) och sedan fick han sköta allt. Jag låg mest där och var nervös. Men när vi satte igång så var det kul tyckte jag. Och sa att jag skulle bli sexmissbrukare. Thats pretty much it. Kommer också ihåg att jag hade stora blåmärken på insidan av låren och ljumskarna. Har ingen aning om varför....

Ja de var nog mina första. En första blev nog 3 första.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!