10 minuter över

God morgon.
Ja idag är en bra morgon. Förutom att jag vaknade med ett ryck och trodde att jag hade försovit mig så var den bra. Jag vaknade utvilad och nästan pigg. Dock är jag trött nu igen när kroppen insåg vad klockan faktiskt är. Men uppe är jag och så redo jag någonsin kommer att bli för nationella i matte a. Yes ni hörde rätt, idag är det nationella i matte a som gäller alltså tentar jag av matte A. hell yeah! Jo, men nervös är jag. Har ju massa saker i matte a som jag inte tränat på utan bara hoppas med mitt ego att jag redan kan det sedan 9an... Nå vi får väll se hur det går helt enkelt.

Igår på jobbintervjun och testpasset gick det helt okej. Jag gjorde kanske inte bäst ifrån mig men jag hade något så sjukt kul. Alla på jobbet, anställda, som provanställda och chefer var stört sköna. Hur roliga som helst. Så idag ska jag dit igen och om jag har tur så kommer vi att skriva papper idag. Lovely!.
Hoppas bara det blir så så att det inte blir som det andra företaget jag var hos och jobbade 4x4 timmar, 16 timmar för att sedan dom inte skulle höra av sig något mer igen? Fast dom sa dom skulle höra av sig. Verkligen trevligt folk?....
Nåväl de är dom som går miste om mig och inte tvärt om ... ;)

Sen har jag en fråga jag skulle vilja ha hjälp med omgående!
Vad köpter man i alla <3 dag present till den man älskar, där presenten säger jag har inte lagt ner så mycket tid på den men jag älskar dig och vill ge dig detta?
Han läser ändå inte här så de är därför jag kan skriva om de här.
För eftersom vi inte snackat om det så vet jag inte om vi ens ska fira. Men då har jag lust att för säkerhetsskull ge honom något, litet. Men blommor är liksom njaaaaaaaaaa..... Sen är ju peter en långhårig sönderpiercad hårdrockare så man ger ju honom inte precis en "i love you" nalle... Och sedan kan man inte ge honom en choklad ask eftersom han är laktos... Sååååååååå.
Ideer någon?!


Frida

dig själv i föör snygga underkläder :)

2011-02-08 | 09:47:03 | http://friidaus.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!