Plocka disk

Ja då är det så att jag borde egentligen stå nere i köket just nu, tömma diskmaskinen och lägga i all ny disk som är staplad på hög på diskbänken. Vem är det som staplar all disk då? Inte är det jag inte, men jag får snällt plocka in den ändå. Tur att man har mig som för tillfället inte har så mycket för mig så jag kan plocka in och ut massa disk. *suck*
Nä en egen lägenhet det skulle vara något.

Mina planer idag då? Nä jag har inte så många, hade tänk åka in till stan, men orkar fan inte i detta tråkiga deppiga väder. Kanske tar det imorgon istället. Till stan måste jag i alla fall. Sen vet jag inte om jag ska träna. Tränat 6 pass denna veckan nu så med tanke på min sträckning i vänster baksida kanske jag ska vila fredag lördag nu? Tror det blir så. Men frågan är vad fan jag ska göra istället. Nåväl. 2 dagars ledigt från träningen är väll okej, i guess. Musklerna måste ju vila lite.
Funderar på att gå och handla, men jag är så trött på att GÅ jag går hela tiden. Till gymmet. Från gymmet. Till affären, från affären. Till tåget. Från tåget. Till solen. Från solen. jag går hela tiden... HELA tiden. Gör typ inget annat än går. Och jag är sick of it. Jag vill inte gå mer. Jag vill bli skjutsad. Åka bil. Åka buss vad fan som helst, bara jag slipper gå.

Nä jag får väll plocka den jävla disken nu.
Hej.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!